double bill Copy That & Dog Show

17/01/2015
double bill Copy That & Dog Show ikv 10 jaar Passerelle

double bill Copy That & Dog Show

Printvriendelijke versie


In 2007 creëerde Pol Coussement Copy That. Copy That gaat over originaliteit, uniciteit en dualiteit.  Wat is authentiek en wat wordt gekopieerd ?  Gekoppeld aan deze vraagstelling speelt Pol Coussement met het licht en de blik van de toeschouwer.

Copy That werd reeds meer dan 40 maal opgevoerd en behoort tot de meest succesvolle creaties van Passerelle. Copy That stond in 2014 nog in het Cultuurcentrum van Wetteren en in 2015 wordt Copy That opgevoerd in Ninove. Reden genoeg dus om Copy That ook nog eens te presenteren voor een Kortrijks publiek.

Om Passerelle in al haar facetten te presenteren willen we naast eigen repertorium ook projecten tonen die we samen met partners hebben opgezet. Het MUDA is een kunsthumaniora met een dansafdeling waarmee Passerelle graag samenwerkt.

Peter Savel werkte voor Passerelle een project uit met het MUDA. Hij maakte voor Passerelle het prachtige Fairy Queens en ging met Dog Show verder op hetzelfde choreografisch gegeven, hoe maak ik een eigentijdse bewegingscompositie op klassieke muziek.


wat: double bill Dog Show & Copy That
datum: zaterdag 17 januari 2015 om 20:15
locatie: BUDASCOOP 1
prijs: VVK € 8 / ADD € 10
reservatie: Uit in Kortrijk, Schouwburgplein 10, 8500 Kortrijk of online via deze link

Voor het volledige programma van 10 jaar Passerelle, klik hier.