Open Call Pix & Moves

09/04/2016
open call voor artistiek traject Pix & Moves met Denise Namura en Michael Bugdahn

Open Call Pix & Moves

Printvriendelijke versie


Passerelle stimuleert jongeren om deel te nemen aan creatieprocessen, in de overtuiging dat dit bijdraagt tot hun persoonsontwikkeling en hen stimuleert om zichzelf artistiek te overstijgen. Daarom biedt Passerelle jaarlijks de kans aan jonge amateurdansers om samen met  jonge, professionele choreografen aan een korte creatie te werken.

In 2016 begeleidt het choreografenduo Denise Namura (BR) en Michael Bugdahn (D) een nieuw artistiek traject. Als uitgangspunt voor deze nieuwe creatie laten ze zich  inspireren door het werk van animatiefilmkunstenaar Norman McLaren en zijn constante zoektocht naar de perfecte symbiose tussen beeld, geluid en beweging.

Voor dit artistiek traject organiseert Passerelle een 'open call', een kennismakingsworkshop met Denise Namura en Michael Bugdahn en hun bewegingstaal.

Wanneer:     zaterdag 9 april van 17:00-20:00
Waar:           Budatoren, Korte Kapucijnenstraat z/n, 8500 Kortrijk
Doelgroep:  amateurdansers met ervaring 16-30 jaar


Meer info en inschrijven: info@passerellevzw.be
 

Na deze workshop worden een aantal dansers geselecteerd die zich willen engageren voor het artistiek traject Pix & Moves. De creatieperiode valt in het najaar, in overleg met de gekozen dansers. De premières zijn gepland op 3, 4 en 5 november 2016  in BUDASCOOP Kortrijk.