danser met ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser met ervaring

Je hebt al danservaring maar je wil je verder verdiepen in hedendaagse dans en kennismaken met verschillende choreografen en hun manier van werken? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief en bljf op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers met ervaring. Kijk ook eens onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd. Daar vind je tal van mooie voorbeelden van workshops, projecten en artisieke trajecten.

Passerelle biedt jaarlijks de kans aan jonge amateurdansers om samen met  professionele choreografen aan een korte creatie te werken. In 2017 begeleidt Sarah Bostoen een artistiek traject. Ter kennismaking met haar bewegingstaal organiseert Passerelle een workshop met Sarah Bostoen.
Passerelle stimuleert jongeren om deel te nemen aan creatieprocessen, in de overtuiging dat dit bijdraagt tot hun persoonsontwikkeling en hen stimuleert om zichzelf artistiek te overstijgen. Daarom biedt Passerelle jaarlijks de kans aan jonge amateurdansers om samen met  jonge, professionele choreografen aan een korte creatie te werken. In 2017 begeleidt Bérengère Bodin het artistiek traject A Vos Souhaits. Hiervoor organiseert Passerelle een 'open call', een kennismakingsworkshop met Bérengère Bodin en haar bewegingstaal.
Op 8 april 2017 is Passerelle te gast in CC De Plomblom met de double bill Gnosis & WAAR. in aanloop van de voorstelling biedt Passerelle ook een workshop aan die nauw aansluit op de voorstelling. Aan de hand van enkele oefeningen en uitleg van Kim Cras, een van de dansers van Gnosis, krijg je een unieke inkijk in hoe de voorstelling tot stand kwam en waarom de choreograaf bepaalde keuzes maakte. Door deze workshop bekijk je de voorstelling absoluut met andere ogen.