Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Double bill: I Still Remain en Alstublieft! // CC De Plomblom Ninove

Een double bill van Passerelle is een blind date met jong aanstormend talent. Namen als o.a. Sidi Larbi Cherkaoui, Lisbeth Gruwez, Benjamin Vandewalle, Albert Quesada en Alexander Vantournhout gingen in het begin van hun carrière in zee met Passerelle.

I Still Remain

Judith Clijsters

Thematisch op zoek naar een vervolg op ‘Bored to death’ vertaalt Judith samen met componist Patrick Housen en vijf dansers de kracht die zich manifesteert als we ritme durven volgen, voelen en er uiting aan geven. Ze nemen de toeschouwers mee in een polyritmisch spel. De uitdaging bevindt zich in de zoektocht naar verbinding waarin harmonie en flow centraal staat. Wat blijft er over aan het einde van deze emotioneel intense, maar speelse trip? Wat blijft deel van het individu? Wat is deel van de groep? I Still Remain is een ode aan de verbondenheid die middels spel, dans en muziek rechtstreeks het hart aanspreekt.

blank

Concept en creatie: Judith Clijsters
Dans en creatie: Benjamin Muller, Femke Legein, Gwen Kiggen, Joke Swennen, Eva-Luna Geebelen
Muziek: Patrick Housen
Lichtontwerp: Raf Wouters
Productie: Passerelle vzw

blankJudith Clijsters (°1986) studeert af aan the Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK) en gaat daarna onder meer op tournee met Phoenix Dance Theatre (UK). Ze maakt ook autonoom werk als choreo- graaf bij C-TAKT, Makershuis Tilburg en DansBrabant. Voor Passerelle maakt ze in 2016 Holding Space. Momenteel toert ze met de creaties Deep Sound Experien- ce en Bored to Death (i.s.m. componist Dyane Donck).
 

Alstublieft!

Bérengère Bodin

Hangt het geluk van de mens af van de behoefte of de noodzaak om tot een groep te behoren? Is de weg naar geluk gelinkt aan de verplichting om zich in te zetten voor anderen ten koste van zichzelf? Op scène worden deze vragen gesteld en behandeld door drie dansers, drie individuen, drie parallelle enkelingen, een drieluik van getuigenissen…

blank
 
Concept en creatie: Bérengère Bodin
Dans en creatie: Nora Coussement, Sarah Huppermans, Julie Vanhuysse
Artistieke assistentie: Steven Prengels, Lenneke Rasschaert
Lichtontwerp: Nicolas Marie
Productie: Passerelle vzw

blankBérengère Bodin (° 1980, Fontenay-le-comte, FR) toonde van jongs af aan al een sterk sociaal engagement. Als tiener wou ze straathoekwerker worden. Ze zette zich ook een tijdlang in voor ‘Les restos du coeur’, de Franse tegenhanger van Poverello. Pas toen ze vijftien werd, ging ze dansen. Ondertussen maakt ze deel uit van Les Ballets C de La B van choreograaf Alain Platel. Ze schitterde onder meer in de voorstelling C(H)OEURS, tauberbach en nicht schlafen.

Tickets beschikbaar vanaf maandag 1 maart (vriendenpas) en dinsdag 2 maart (losse tickets).
Tickets voorstelling: € 14,00 / Reductie: € 13,00 / – 26 jaar: € 7,00 / VP: € 7,00

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

3 april 2021
Tijdstip: 20u
CC De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove
No items found
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
blank

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: