dans.art met Dafne Maes

Printvriendelijke versie

Op zondag 23 februari 2014 organiseert Passerelle een workshop voor jongeren (14+) met danservaring. Dit ter kennismaking met Dafne Maes en het project DansenDansen.

DansenDansen richt zich op dansers zonder ervaring maar Dafne zou haar kennis, methodieken en ambitie graag eens toetsen aan een groep jongeren (14+) met danservaring. Passerelle reikt Dafne hiervoor graag de hand en organiseert samen met haar een dansproject..

Dafne Maes studeerde af als bachelor dans en specifieke lerarenopleiding dans aan het Koninlijk Conservatorium / Artesis Hogeschool Antwerpen en behaalde een Master Culturele Agogiek aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze danst(e) in verschillende dansprojecten van o.a. Ann Van den Broek, Filip Van Huffel, Paul Wenninger, Randi De Vlieghe, Goele Van Dijck en Alexandra Meijer. Als educatief medewerker/docent is ze aan de slag bij Mooss, Koninklijk Conservatorium (bachelor drama), Ultima Vez (Wim Vandekeybus) en Rosas (Anne Teresa de Keersmaeker). In het kader van haar onderzoek naar danseducatie ontwierp ze de danseducatieve website www.dansendansen.be

Op zondag 23 februari 2014 van 14:00-17:00 is er een workshop ter kennismaking.

Prijs workshop: € 15.

Waar: Tacktoren, studio 2, Korte Kapucijnenstraat z/n, 8500 Kortrijk

Het eigenlijke project loopt van 18 tem 22 augustus 2014 met als afsluiter een toonmoment in de BUDASCOOP. Deelname hieraan kost € 85.

Wie zich wilt inschrijven of meer vragen heeft, mailt naar info@passerellevzw.be. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

neen