projecten

Category block

danseducatie vrije tijd
/ projecten

Projecten zijn workshops van langere duur gespreid over meerdere dagen. Het is heel dankbaar om te werken rond een thema. Procesmatig werken, verdieping en beleving staan hierbij centraal. Een toonmoment is geen must maar ervaring leert ons dat jongeren willen delen wat ze hebben gemaakt.

Alexander Vantournhout  werkt momenteel aan de creatie van een nieuwe voorstelling, Through the Grapevine.Onder de vleugels van dit project dook artistiek medewerker Emmi Väisänen met 12 meisjes tussen 12 en 16 jaar oud de studio in om hun eigen versie te maken van Through the Grapevine.
Zomeraanbod 2020 voor 6 tot 12 jarigen in Kortrijk!
Passerelle sluit tradietiegetrouw de zomervakantie af met dansateliers voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze week worden geen danslessen gegeven, maar gaan de kinderen zelf creatief aan de slag. Deze dansateliers zijn een prikkeling van hun inventiviteit. Het thema dit jaar is Diep in de zee en wordt inhoudelijk vormgegeven door de kinderen en coaches Lot Jansen, Morgane Van Weyenbergh en Darline Deprez Gaan we zwemmen of gaan we dansen? Vinden we clownvissen, zeemeerminnen of haaien? Alles is mogelijk. Deze creatieve week wordt afgesloten met een performance op het podium van de Budascoop.   Sfeerbeelden van het toonmoment 6-7 jarigen o.l.v. Lot Jansen

Heldenmoed Oostende

In de krokusvakantie ging Passerelle aan de slag met kinderen uit een maatschappelijk kwetsbare buurt in Oostende en zette Cultuurcentrum De Grote Post haar deuren open voor het dansproject Heldenmoed. 
Averechts of ondersteboven? Links, rechts, of achterstevoren? Lopen, springen, duiken, rollen. Apenstreken, grappen en grollen. Alles averechts, binnenste buiten en op zijn kop, Dit wordt een danskamp met vreemde krullen en kronkels erop!

‘Rhythm Got Girls’ Behind the Scenes Passerelle 2018

11 dansers en 1 drummer gingen samen met Judith Clijsters aan de slag in C-mine. De drum trok de voorstelling op gang en de dansers vormden de tegenspelers en de tegenhang. Een spanningsveld dat fricties gaf en tot een explosief toonmoment leidde op het het grote podium van C-mine Cultuurcentrum.
Tijdens de krokusvakantie organiseert CC Wevelgem ism Passerelle het dansproject De Snoepbaron. Tijdens dit project laten we ons inspireren door de formidabele snoepwereld van de snoepbaron. De wolken zijn er gemaakt van suikerspin, de bomen van lolly’s en de straat ligt vol chocolade. Vrijdagnamiddag tonen we onze kunstjes voor alle liefhebbers. Het wordt alvast een voorstelling om van te smullen!

ON TAPE

Tijdens de laatste week van de zomervakantie organiseerde Passerelle het dansatelier ON TAPE. Het BUDA-eiland in Kortrijk werd door 45 kinderen een week lang ingepalmd of liever ingetaped. ON TAPE was het thema waarmee de kinderen onder begeleiding van Darline Deprez, Joke Depreitere en Morgane Van Weyenbergh aan de slag gingen.
Tijdens de zomervakantie organiseert Passerelle ism IdeeKids danskampen voor kinderen van 1ste tem 6de leerjaar in Antwerpen, Hoboken, Lier, Gent, Grimbergen, Hasselt, Genk, Ieper en Kortrijk. Rode draad en thema van deze danskampen is Krijtlijnen. Dansen we netjes in de pas of kleuren we buiten de lijntjes ? Onze coaches begeleiden de kinderen en dagen hen uit om zelf bewegingen te maken. Samen met de coaches werken de kids op verrassende moves, decor en soundscape en verrassen iedereen op het einde van de week met een dansvoorstelling!

Stel Dat2

Van 18 t.e.m. 22 augustus 2014 werden 4 studio’s in de Tacktoren ingenomen door de vakantieateliers STEL DAT. De jongste dansertjes waren 6 jaar oud, de oudste dansers telden 13 lentes. Zij werden bijgestaan door straffe artistieke coaches als Lot Jansen, Anne-Lore Baekeland, Bernadette De Deygere en Darline Deprez. Uniek aan deze aanpak is dat Passerelle inzet op creativiteit en vertrekt vanuit de dansers zelf. Deze workshops zijn dus geen technische danslessen, maar een prikkeling van hun inventiviteit. Iedere groep vulde het thema Stel Dat in op hun eigen manier. Dansatelier: Stel dat mensen dieren waren (voor 6-7 jaar) Coach: Lot Jansen
Passerelle creeërde in 2015 A Quoi ikv van De Grote Verleieding. Performers on stage waren toen allen OKAN-leerlingen. OKAN staat vor OnthaalKlassen voor Anderstalige Nieuwkomers. A Quoi was toen een fijngevoelig, verrassend en bijzonder divers spektakel. Passerelle deed een oproep om opnieuw samen te komen en de voorstelling te herwerken voor Sinksen18. Wat bleef er overeind uit de voorstelling en wat is er veranderd ? Wie ging er in op de uitnodiging van Passerelle en hoe staan ze nu op scène en in het leven ?
Tijdens de 1ste week van de paasvakantie organiseert Passerelle, ism Sportdienst Kortrijk een dansatelier voor meisjes en jongens van 5de en 6de leerjaar met een creatief ei... Pasen, Paaseieren, Passerelle, Passerellei-land, Paaseiland. We maken een bruggetje en springen van woord naar woord. In de tijd en in de geest zijn het heuse sprongen. We springen van ons vertrouwd nest op het BUDA-eiland naar de mysterieuze beelden op Rapa Nui, beter bekend als het Paaseiland. Darline Deprez gaat samen met kinderen van 10 tot 12 jaar het BUDA-eiland veranderen in een PAAS-eiland. Wordt het eieren rapen of zullen we plots massieve koppen spotten op het eiland ? Alles is mogelijk maar hun artistiek ei wordt gelegd tijdens de eerste week van de paasvakantie en wordt afgesloten met een toonmoment in de Tacktoren.
Stad Kortrijk, Bolwerk, en Passerelle vzw organiseren tijdens Sinksen een tweede editie van de Swingende Sinksen straatparade. De organisatoren vonden hun inspiratie in het Sinulog-festival in Cebu City (Filippijnen) afgelopen januari. De straatparade vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 mei. De parade slingert zich met een grote kleurrijke choreografie door de binnenstad en eindigt in stijl aan de Leieboorden.

Re-Rosas@C-mine

Passerelle gaat vanaf 2018 intens samenwerken met C-Mine Genk. Om deze samenwerking kracht bij te zetten werkte Yentl de Werdt samen met 19 jonge dansers vanuit heel Limburg op de site aan hun interpretatie van Rosas danst Rosas. Hierbij enkele straffe foto's van Tuur Vanthoor en een even straf filmpje.Prachtig om dit in twee dagen neer te zetten. Thx & Congratz aan Yentl de Werdt, C-Mine cultuurcentrum, Judith Clijsters en de dansers.
Kies & Mix is een dansstage waarin de danser met ervaring zelf een programma op maat samen stelt. De line-up van coaches is indrukwekkend: Anke Clinck, Judith Clijsters, Bernadette De Deygere, Darline Deprez en Lowie Deseyne. De workshops lopen telkens over drie dagen en vinden plaats in de laatste twee weken van augustus.  

BodiesinUrbanSpaces@Sinksen17

In het kader van de Sinksenfeesten in Kortrijk  organiseerde Passerelle  in samenwerking met Cie. Willi Dorner en de Koninklijke Turnvereniging Kortrijk het project Bodies in Urban Spaces. Bodies in Urban Spaces nodigt de inwoners van Kortrijk en omstreken uit om hun omgeving te gaan verkennen en een betere relatie op te bouwen met hun eigen buurt, wijk en stad. Het gaat hierbij om tijdelijke interventies die geen fysieke sporen nalaten, maar wel duidelijke indrukken in het geheugen van het publiek.
Passerelle organiseerde i.s.m. de sportdienst Kortrijk het danskamp Heldenmoed voor kinderen van 10-12 jaar. Samen met  coach Darline Deprez gingen dertien lokale helden op zoek naar hun helden en heldendaden. Wie is jouw held? Wat is jouw superkracht? Geen 'mission impossible' maar een heel leuke week die werd afgesloten met een mooi toonmomentje voor familie en vrienden.
Musica gaat in zee met Passerelle tijdens de eerste twee weken van juli. Musica laat jongeren inspireren in een bad van klanken en beweging. Onze ervaren danscoaches zetten de muziekbeleving om in bewegingen. Deze muziekvakanties focussen op experiment en bewustwording maar ook op plezier maken en avontuur!
Tijdens de krokusvakantie organiseerde CC Wevelgem ism Passerelle het dansproject WhatsUp#DiGiDans?! Tijdens deze workshop lieten de deelnemers samen met coach JulieVanhuysse zich inspireren door de digitale wereld van facebook, youtube, chat twitter….  Er werd gefantaseerd, gedanst en  gefilmd. Dit resulteert in een heel leuk filpmje en een mooi toonmomentje op het einde van de week.
Tijdens de krokusvakantie ging Passerelle aan de slag met kinderen uit het Westerkwartier in Oostende. Vele kinderen uit deze wijk komen er niet toe om deel te nemen aan culturele projecten. Geen danservaring, wel veel goesting om te bewegen en te experimenteren waren de uitgangspunten waarmee Valentine Galeyn en Darline Deprez aan de slag gingen. Valentine werd bijgestaan door Rien Bauwens, die zorgde voor de sounscape. Met de steun van De Grote Post en Sociaal Huis Oostende haalden we enkele drempels neer met een straf en ontroerend toonmoment in De Grote Post als orgelpunt.
Om de zomervakantie af te sluiten organiseert dansschool Polydans i.s.m. Passerelle een driedaagse dansstage. Samen met Bernadette De Deygere wordt gewerkt aan klassieke ballettechniek en lenigheid.  Darline Deprez reikt enkele moderne danstechnieken als aanvulling op de technische balletlessen.
Naar goede gewoonte organiseert Passerelle op het einde van de zomervakantie dansateliers voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze week worden geen gewone danslessen gegeven, maar gaan de kinderen zelf creatief aan de slag. De dansateliers zijn een prikkeling van hun inventiviteit. Het thema dit is Dansba(a)r en wordt inhoudelijk vormgegeven door de kinderen en coaches!
Ben je ook zot van Facebook, YouTube, snapchat en selfies? Schrijf je dan in voor dit dansatelier. Verken de personages uit de gaming wereld. Onderzoek welk gezicht men het vaakst trekt bij een selfie. Experimenteer met chatdialogen. Beweeg als je vrienden op snapchat. Trek er met een go pro-camera op uit en ontdek je omgeving. Move, move move!

We Can Be Heroes @ Sinksen

De Sinksenfeesten zijn in Kortrijk wat de Gentse Feesten voor Gent zijn. Op de Sinkenfeesten gaat Passerelle in zee met het Franse Groupenfonction voor een performance om U tegen te zeggen. We can be heroes is niet bedoeld als imitatie of parodie, maar vraagt elke vertolker om zijn eigen rol te spelen in de groep; tegelijkertijd 'samen' en 'solo'.  Hun energie werkt aanstekelijk en het publiek wordt geraakt door dit stukje collectieve cultuur.
Het Sinulog festival is één van de grootste en kleurrijkste festivals van de Filipijnen. Het festival vindt ieder jaar plaats in Cebu City, de zusterstad van Kortrijk. Dit jaar organiseert stad Kortrijk haar eigen versie van dit kleurrijke spektakel tijdens de Sinksenfeesten (14-16 mei 2016). Samen met Kortrijkse verenigingen en inwoners maken we een eigen choreografie met dans, kleurrijke kostuums en muziek. Passerelle werd gevraagd om de choreografie voor haar rekening te nemen.
Tijdens de paasvakantie organiseert Passerelle i.s.m. de sportdient Kortrijk het atelier Dansanst, een danskamp voor iedereen die zin heeft om te dansen. Na een creatieve week van dansen, bewegen, fantaseren, knutselen aan decor en kostuums, tonen we ons eindresultaat aan familie en vrienden.

Diep in de zee

Tijdens de krokusvakantie organiseerde CC Wevelgem ism Passerelle het dansproject Diep in de zee. Elke namiddag verdiepten de dansertjes zich samen met Morgane Van Weyenbergh in de wondere wereld van de diepzee.. Gaan we zwemmen of gaan we dansen? Vinden we clownvissen, zeemeerminnen of haaien? Alles is mogelijk. Deze creatieve week werd afgesloten met een korte performance op het podium van CC Wevelgem.
Tijdens dit dansproject dansen we tegen de stroom in. Twee dagen lang bewegen we ons door cultuurcentrum De Grote Post en nemen het gebouw in. We zetten beelden neer en vertellen met onze armen en benen een verhaal op de tonen van de muziek. Darline Deprez (afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg) begeleidt deze workshop. Tijdens de krokusvakantie van 2015 maakte ze met Storm Opwaarts! een dansperformance met een groep jongeren tussen 8 en 12 jaar. Darline is choreografe bij de cultuur-educatieve organisatie Passerelle, die kinderen en jongeren stimuleert en begeleidt om zichzelf aan de hand van dans en performance uit te drukken.

atelier In Persepctief

Tijdens het dansatelier IN Perspectief ging Darline Deprez aan de slag met jonge dansers van 12-14 jaar. Ze werden ondergedompeld in nieuw dansmateriaal en kregen technieken aangereikt om zelf creatief te zijn in het maken van dansfrases met een voorstelling aan het eind van de week. Onze blik ordent de dingen. Wat staat er voorin en wat staat achteraan. De compositie wordt een beeld. Maar wat als we deze opstellingen voortdurend veranderen en telkens in een ander perspectief plaatsen? Een dansatelier die je nadien met een andere blik naar de dingen en hedendaagse dans doet kijken.
A New Breeze is een initiatief van het Jeugdhuis JOC Ieper vzw dat in samenwerking met Passerelle enkele dansworkshops organiseert voor 15 tot 26-jarigen. Deze workshops staat open voor iedereen met een gezonde portie goesting in hedendaagse dans. Danservaring is wenselijk maar geen must. In 4 ateliers maak je kennis met de choreografen Sarah Bostoen en Céline Verhaeghe. Deze workshops zijn de voorbode voor een danstraject die we opzetten in het voorjaar 2016 in Ieper waarbij we in een 20 tal sessies een eigen hedendaagse dansvoorstelling zullen neerzetten.
Passerelle organiseert het atelier DansenDansen 2.0  voor jonge dansers tussen 12 en 16 jaar. In dit atelier dans je vijf dagen lang met Dafne Maes en ga je creatief aan de slag met verschillende opdrachten en technieken.  De week wordt afgesloten met een kort toonmoment van jullie eigen creatie.
Van 17 t.e.m. 21 augustus 2015 organiseerde Passerelle i.s.m. sportdienst Kortrijk opnieuw enkele danskampen. Het leuke aan deze ateliers is dat we er  3 tegelijk organiseren en zo kids tussen 6 en 12 jaar jaar laten genieten van een fantastische dansweek met als afsluiter een toonmoment in de grote zaal van BUDASCOOP. Uniek aan deze aanpak is dat Passerelle inzet op creativiteit en vertrekt vanuit de dansers zelf. Deze danskampen zijn dus geen technische danslessen, maar een prikkeling van hun inventiviteit. Iedere groep vulde het thema Wat is Kunst?!  in op hun eigen manier, bijgestaand door onze fantastische coaches Lot Jansen, Darline Deprez en Bernadette De Deygere.  
In het kader van De Grote Verleieding kreeg Passerelle de kans een project op te zetten met kansengroepen. Het project is bedoeld om maatschappelijk kwetsbare jongeren zonder danservaring smaak te doen krijgen in dans. Fanny Vandesande werkte gedurende drie dagen met 12 jongeren uit de bijzondere jeugdzorg.  Dit resulteerde in een straf toonmoment aan de Leieboorden. Het project werd ondersteund via Surplus en is een mooie vorm van samenwerking tussen velen.

ReRosas@DeLeie

In het kader van De Grote Verleieding werd de wereldberoemde stoelenfrase van Rosas danst Rosas opnieuw bovengehaald.  Johanne Saunier, danseres bij Rosas, leerde deze frase aan 30 jonge dansers. Het resultaat werd een verrassende act, die tijdens de zomermaanden verschilleden te zien was langs de Leieboorden, tijdens de feestelijkheden van De Grote Verleieding. Een unieke ervaring voor de jonge dansers!
Voor Danspunt begeleidde en coördineerde Pol Coussement De Uitdaging, een project waaraan 6 amateurdansgroepen uit diverse dansstijlen de opdracht kregen zich te laten  inspireren door de Grote Oorlog. Het werd een hoogstaande voorstelling en een straffe staalkaart van wat Danspunt en dansend Vlaanderen in zijn mars heeft. Een dikke proficiat aan Az-Art Dansschool (Gent), Danscompagnie Lune (Leuven), Dansschool S-pression (Meetjesland), Folklore Ensemble Gelmel (Schoten), Jescom (Leuven), Oiterpe (Gent), Urban Dance Floor (Geel)

Whatsup#digidance

Tijdens de paasvakantie organiseerde Passerelle ism Sportdienst Kortrijk het dansproject WhatsUp#DiGiDans?! Tijdens dit project lieten we ons inspireren door de digitale wereld van facebook, youtube, chat twitter…. Samen met tien enthousiaste meiden werkte Morgane Van Weyenbergh de hele week rond virtuele personages uit de gamingwereld. Er werd gefantaseerd, gedanst en  gefilmd. Dit resulteerde in een heel leuk goprofilpmje en een mooi toonmomentje op het einde van de week. Meer foto's op onze facebookpagina.
Passerelle organiseert i.s.m. Cacao Bleu een jongerenstage met Judith Clijsters op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015. In deze 2-daagse gaat Judith Clijsters samen met de dansers op zoek naar de wisselwerking tussen het precies uitvoeren van een choreografie enerzijds en het persoonlijk interpreteren hiervan anderzijds.  Judith wil hen veel bewegingsmateriaal en compositiemogelijkheden aanreiken om daar dan in solo en in duet mee aan de slag laten gaan...

atelier DansenDansen ikv Spinrag

Dansatelier met Dafne Maes tijdens het Spinragfestival 2014. Een dansatelier van Passerelle is nooit hetzelfde. Geen vooraf ingestudeerde dansjes. We gaan steeds aan de slag met wat in de kinderen zelf zit. Danservaring is geen must. Zin om te bewegen en te experimenteren des te meer! Is danspasjes op tellen onthouden echt niets voor jou? Heb je het gevoel dat je ook steeds naast de beat zit? Heb je meer zin in het zelf ontdekken van wat beweging allemaal kan zijn?Vanuit de vraag wat beweging en wat dans is, vertrekken we op ontdekkingstocht. De herkenbare danspasjes laten we voor wat ze zijn en we gaan aan de slag met concreet materiaal, experimenteren met creatieve werkvormen en komen zo tot creatieve bewegingen.
Op zondag 30 november en 7 december organiseert de Kunstacademie van Zaventem i.s.m. Passerelle het project Drumming. Dit project bestaat uit 2 sessies van 13 tot 17u met Clinton Stringer voor dansers van 16-30 jaar met ervaring. Clinton is danser bij Rosas (de compagnie van Anne Teresa De Keersmaeker) en een geweldige coach. Dit project behandelt materiaal uit de voorstelling "Drumming" .  
Tijdens de herfstvakantie organiseerde Passerelle het dansproject Figuren in Stijl. Samen met Morgane Van Weyenbergh experimenteerden de kinderen met figuren, woorden en dans en lieten ze hun creativiteit de vrije loop. Op het einde van de week presenteerden zij een kort toonmoment van onze stijlfiguren.

Vol Vertrouwen

In samenwerking met C-MIne Cultuurcentrum en Danspunt organiseerde Passerelle een dansproject voor jongeren met danservaring.    Een week lang werden alle mogelijke hoeken van het cultuurcentrum in Genk een podium voor 12 jonge dansers. O.l.v. danscoach Judith Clijsters gaven deze jongeren vorm aan het zelfgekozen thema 'vertrouwen'. Ze lieten zich hierbij inspireren door een kunstwerk van Jan Van Oost uit de tentoonstelling 40/20 die momenteel in C-Mine cultuurcentrum te zien is. Samen onderzochten ze deelaspecten van vertrouwen zoals: onzekerheid, vriendschap, gevangenis, ruzie en kracht.  
Kortrijk heropent de gerestaureerde Sint Annazaal van het Begijnhof en richt er een belevingscentrum in. In het dynamisch en interactief belevingscentrum staan de begijnen als sterke vrouwen centraal. Op 4 en 5 juli 2014 werd het belevingscentrum feestelijk geopend voor het grote publiek. Passerelle zet hard in op beleving en inleving en ging voor dit project aan de slag met een groep kinderen tussen 10 en 12 jaar. In vier dagen tijd maakten ze kennis met de levenswijze van de begijnen en lieten zich samen met Bernadette De Deygere inspireren door de strikte richtlijnen en de dagindeling waaraan de begijntjes zich hielden.
De week van 7-12 juli 2014 verzorgde Passerelle een vakantieatelier in Waregem. Pol Coussement begeleidde er een aantal workshops op de scène van CC De Schakel en werkte samen met de deelnemers aan een performance. Verzot op T-shirts met een boodschap? Verzot op songs met een straffe titel? Verzot op youtubefilmpjes? … Soms kan een T-shirt echt iets over je stemming zeggen. Soms kan een straffe song in je hoofd blijven nazinderen. Soms kan onnozel meedansen, vriendschap zoveel sterker maken. Dit en nog zoveel meer zegt wie JIJ bent.
Tijdens het spinrag festival gaat Leen Dewilde samen met kinderen tussen 6 en 8 jaar op zoek naar de rode draad. We spinnen verzinsels, knippen en verknippen. Onze mosterd halen we deze keer bij de Griekse schikgodinnen: Klotho spint, Lachesis meet en Atropos knipt. Bij de Noren heten ze Urd, Verdandi en Skuld. Urd beschouwt het verleden, Verdandi handelt in het heden en Skuld onthult de toekomst. Eigen Skuld, dikke bult. Leen Dewilde (Reckless Sleepers, Passerelle, …) staat garant voor een vindingrijke ideëen en een poëtische bewegingtaal.
Passerelle organiseert ism Sportdiens Kortrijk het dansproject Ei-Land. Anne-Lore Baeckeland (Cacao Bleu) creëert met de kinderen een imaginaire wereld boordevol eigenzinnige bewegingen. Aan de hand van vloerprojecties van hun eigen schilderontwerp creëren de kinderen hun eigen scènografie waarop ze bewegen.Een week lang werken de kinderen naar een kleine voorstelling voor de ouders toe. Ideaal voor zowel jongens als meisjes die niet stil kunnen zitten. Volg onze Eilandbewoners via onze blog of facebookpagina.
Passerelle organiseert ism Sportdienst Kortrijk het dansproject Ei-zo-na-Land. Tijdens dit project laat Passerelle zich inspireren door haar nieuwe locatie op het Buda-eiland en kunnen de kinderen er hun ‘artistiek’ ei kwijt. Wil je  dit ei delen of blijf je liever op je eigen eiland? Tijdens de laatste week van augustus pakken we de Tacktoren en het Buda-eiland in met een dansproject dat buiten de lijntjes kleurt! Ei zo na-land wordt begeleid door Bernadette De Deygere. Op het einde van de week is er een informeel toonmoment. Volg het relaas van onze Ei-Zo-Na-Landers op onze blog of via onze facebookpagina.  
CC De Schakel organiseerde ism Passerelle een dansproject in en rond De Schakel en verraste de nietsvermoedende voorbijganger met enkele dansminuten. Met een bende uit het niets een flashmob dansen in een openbare ruimte? Of een voorbijganger zich een bult laten verschieten met jullie choreografie in de etalage van een winkel? We lieten ons inspireren door de omgeving van De Schakel en Het Pand. Een aantal publieke gebouwen waren gesloten wegens het feest van de Vlaamse gemeenschap en omwille van het mooie weer trokken we naar buiten! Elodie Vanneste begeleidde een groepje 12 tot 14 jarigen en zorgde voor enkele mooie en verrassende beelden.    
CC De Schakel organiseerde ism Passerelle het project Video killed the radiostar, een danskamp rond radiosterren en memorabele videoclips. Tijdens dit danskamp gingen we aan de slag met memorabele videoclips, radiosterren en you tube hits. De eerste week van juli werkte Bernadette De Deygere met een groep kinderen van 8-10 jaar en de tweede week was het de beurt aan Arno Brys, die met een groepje 10-12 jarigen aan de slag ging. Op het einde van de week was er een toonmoment voor famiie en vrienden.