DansenDansen

18/08/2014
Een dansproject voor jongeren (14+) met danservaring.

DansenDansen

Printvriendelijke versie


Passerelle organiseert samen met Dafne Maes het project DansenDansen voor jongeren (14+) met danservaring. Het project loopt van 18 tem 22 augustus 2014 met als afsluiter een toonmoment in de BUDASCOOP, Kortrijk.

Deelname hieraan kost € 85.

Wie zich wilt inschrijven of meer vragen heeft, mailt naar info@passerellevzw.be. Het aantal plaatsen is beperkt.

Dafne Maes studeerde af als bachelor dans en specifieke lerarenopleiding dans aan het Koninlijk Conservatorium / Artesis Hogeschool Antwerpen en behaalde een Master Culturele Agogiek aan de Vrije Universiteit Brussel.  Ze danst(e) in verschillende dansprojecten van o.a. Ann Van den Broek, Filip Van Huffel, Paul Wenninger, Randi De Vlieghe, Goele Van Dijck en Alexandra Meijer. Als educatief medewerker/docent is ze aan de slag bij Mooss, Koninklijk Conservatorium (bachelor drama), Ultima Vez (Wim Vandekeybus) en Rosas (Anne Teresa de Keersmaeker). In het kader van haar onderzoek naar danseducatie ontwierp ze de danseducatieve website www.dansendansen.be.

DansenDansen richt zich op dansers zonder ervaring maar Dafne zou haar kennis, methodieken en ambitie graag eens toetsen aan een groep jongeren (14+) met danservaring. Passerelle reikt Dafne hiervoor graag de hand en organiseert een projectweek van 18 tem 22 augustus 2014 met als afsluiter een toonmoment in de BUDASCOOP. Deelname hieraan kost € 85.

Wie zich wilt inschrijven of meer vragen heeft, mailt naar info@passerellevzw.be. Het aantal plaatsen is beperkt.