Double bill Waar & Entorno

13/09/2014
Passerelle werd uitgenodigd door Grupo Tapias op het festival 17 Semanas de danca in Rio de Janeiro, waar verschillende groepen hun werk presenteren. Op 13 en 14 september 2014 prestenteert Passerelle de double bill WAAR & Entorno.

Double bill Waar & Entorno

Printvriendelijke versie


Grupo Tapias heeft voor 17 weken het curatorschap over het Teatro Cacilda Becker. Voor week 6 Movimento e Luz / Imagem e Publico nodigde Grupo Tapias Passerelle uit om workshops te geven, deel te nemen aan ronde tafelgesprekken en het presenteren van 4 stukken; WeAllGo, Gnosis, WAAR en Entorno.

Op 13 en 14 september 2014 prestenteert Passerelle de double bill WAAR & Entorno.

Waar
Concept: Pol Coussement
Performers: Ine Naessens, Sofie Nuyttens & Morgane Van Weyenbergh
Music: Gerrit Valckenaers
Lighting: Koen Moerman
Video: Tine Declerck
Creation: Pol coussement, Tine Declerck, Anneleen Keppens, Koen Moerman, Ine Naessens, Gerrit Valckenaers & Morgane Van Weyenbergh

Waar is een voorstelling rond waarneming. Een intimistische voorstelling en een choreografisch commentaar op onze perceptie. Wat zien we en wat zien we niet?

Fragments of WAAR by Pol Coussement

Entorno

Concept: Pol Coussement
Performers: Flavia Tapias &
Music: Pol Isaac
Lighting: Koen Coulier

Entorno is een stuk over energie. Energie, in de vorm van cirkels. De omgeving duwt deze energie tot bepaalde intensiteiten en emoties.

Sinds enkele jaren heeft Passerelle dankzij Repèrages een band met Brazilië. In 2010 gaf het Centro de Documentacao e Pesquisa em Dança do Rio de Janeiro een creatieopdracht aan Pol Coussement voor het festival Correios em Movimento. Pol werd gevraagd een duet te maken met Flavia Tapias (BR) en Ine Naessens (BE). Entorno ging op 19 augustus 2010 in première in Rio de Janeiro.