The Hiphop Tower

19/08/2019
workshops en masterclasses

The Hiphop Tower

Printvriendelijke versie


In samenwerking met DeStroate organiseert Passerelle van maandag 19 tem zaterdag 24 augustus 2019 ‘The Hiphoptower’. Een week lang kan je verschillende workshops (graffiti, breakdance, popping, house, hiphop en beatbox) volgen die werken naar toonmomenten toe. Elke avond zijn er masterclasses met straf volk uit de hiphopscène.

Elke avond zijn er masterclasses met straf volk uit de hiphopscène.

WORKSHOPS Van maandag tot vrijdag kan je in The Hiphoptower terecht voor allerhande workshops uit de hiphopcultuur, zoals graffiti, breakdance, popping, house, hiphop en zelfs beatbox.

MASTERCLASSES Aansluitend op onze workshops overdag is er 's avonds telkens een masterclass voorzien. Werk extra hard aan je skillz en laat je begeleiden door toptalenten uit de dansscène.

I LOVE STIFTEN Ontdek op vrijdagavond de creatieve wereld van graffiti. Onze barruimte wordt volledig in het wit gezet en hierop gaan verschillende lokale artiesten los met enkel en allleen een zwarte stift tot dit één geheel wordt. Op deze manier creëert men samen een uniek streetart kunstwerk.

SHARP SHOOTER BATTLE Sharp Shooter Battle is een samenwerking tussen de Stroate en D.O.G. (Do Only Good). Dit event is intussen toe aan zijn vierde editie en trekt deelnemers aan uit heel Europa en Afrika. Verwacht je aan veel positieve vibes en een gezonde competitie onder dansers van alle leeftijden. Dit alles gaat door in het unieke decor van 'I Love Stiftn'.

GEZELLIGE BAR Tijdens deze week verhuist vzw De Stroate zijn werking en bar naar The Hiphoptower. Los van ons workshopaanbod is iedereen welkom om iets te komen drinken en te vertoeven op ons aangename stadsterras op het Buda-eiland.

Download de brochure voor het uitgebreide en indrukwekkende programma.

Inschrijven voor één of meerdere masterclasses of workshopreeksen via deze link: https://www.ledenbeheer.be/public/120989