Kies & Mix

28/08/2017
Intensieve dansstage

Kies & Mix

Printvriendelijke versie


Kies & Mix is een dansstage waarin de danser met ervaring zelf een programma op maat samen stelt. De line-up van coaches is indrukwekkend: Anke Clinck, Judith Clijsters, Bernadette De Deygere, Darline Deprez en Lowie Deseyne. De workshops lopen telkens over drie dagen en vinden plaats in de laatste twee weken van augustus. Stel zelf je programma samen!

Gevorderden +12j  
21-22-23 aug 2017

9:00 -11:00 Ballet
11:00 -13:00 Hedendaags
14:00 -16:00 Hiphop

Semi-gevorderden +12j  
28-29-30 aug 2017
9:00 -11:00 Ballet
11:00 -13:00 Hedendaags
14:00 -16:00 Hiphop

Waar: Studio 4, Groeningeheem, Passionistenlaan 1A, Kortrijk
Prijs : 1 les : € 30 - 2 lessen : € 60 - 3 lessen : € 75
Info en inschrijven: mail naar info@passerellevzw.be

 

ANKE Clinck behaalde haar Master in "Training & Coaching" aan de universiteit van Gent. Ze is als danser vooral gespecialiseerd in Hiphop. Met verschillende crew's behaalden ze tal van titels in binnen en buitenland. Ondertussen is ze lid van de "EMPIRE" crew. Ze werden semi-finalist op Belgium's got talent. Naast het dansen is ze een gedreven lesgeefster en coach.

-------> hiphop gevorderden 21-22-23 augustus 14u-16u <---------


JUDITH Clijsters studeerde af aan the Northern School of Contemporary Dance in Leeds (*outstanding achievement award) waarna ze een jaar bij Verve Dance Company (PGD) met werk van o.a Milan Kozanek, Rachel Krische, Jennifer-Lynn Crawford en Glenn Wilkinson internationaal toerde. Vervolgens danste ze enkele seizoenen voor het Engelse repertoire gezelschap Phoenix Dance Theatre en werkte ze samen met o.a. de choreografen Aletta Collins, Douglas Thorpe en Isira Makuloluwe. Na 5 jaar Engeland kwam ze terug naar België, klaar voor een andere dansscène.Naast het podiumgebeuren geeft Judith freelance technieklessen hedendaagse dans en creatieve workshops.

----------> hedendaags gevorderden 21-22-23 augustus 11u-13u <------------


LOWIE Deseyne heeft zijn liefde voor dans pas ontdekt in het jaar 2000. Door hard te werken, leergierig te zijn en toewijding te hebben voor wat uiteindelijk zijn passie is geworden, is hij erin geslaagd om zich op te werken in de dansscene in België. Ondertussen heeft hij al meermaals opgetreden als danser voor verschillende wedstrijden, shows en tv-programma’s. Lowie is tevens choreograaf en lesgever. Niet alleen in verschillende dansscholen, maar ook op workshops in binnen- en buitenland tracht hij zijn kennis en ervaring te delen met anderen om zo ook deel uit te maken van hun groei en inspiratie.

----------> hiphop semi-gevorderden 29-30-31 augustus 14u-16u <------------

DARLINE Deprez Freelance Danser en Docent Afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (NL) en behaalde een Minor Dans Dramaturgie • Volgde workshops bij o.a. Ann van den Broek, Yukiko Shinozaki, Ballet c de la B, Miquel de Jong, Barbara Mullin, Guilherme Miotto, Fornier Ortiz , Pia Meuthen. Danste in de videoproductie van Balthazar en Dearworld. Werkte samen met Uri Ivgi & Johan Greben, Neel Vandoorn, Paul Selwyn Norton, Kern Levi. Danseres tijdens de Elle Style Award o.l.v Martin Butler. Danste voor VTM • Lesgeefster bij TDF Kortrijk, Dursin Ieper, Raymonda Dansschool Deerlijk, Basisonderwijs Ter Gavers Harelbeke, Q Dance Lichtervelde, Dansacademie Izegem en de Academie voor woord en muziek in Buggenhout.

---------> hedendaags semi-gevorderden 29-30-31 augustus 11u-13u <----------

BERNADETTE De Deygere Opvoedster •- Postgraduaat Instructor Dans. Medewerker en lesgever klassiek Polydans • 14 jaar balletlerares en choreografe in balletschool Menuet. Choreografe De Tent en de Tijd n.a.v. 100 jaar Don Bosco . Volgt internationale dansstage. Volgde stages bij Mevr. Paneda, eredirecteur Stedelijk Instituut voor Ballet (Antwerpen), Christiane Sturnick. Assisteert Sophie Jouini bij de uitwerking van de choreografie voor (inter)nationale competitieschaatsers. Lesgever Conservatorium Roeselare en Lifedanscenter Izegem • Performer in dansproject Leche met Lisi Estaras, (Les ballets C de la B-2012).

---------> ballet gevorderden & semi-gevorderden 9u-11u <-----------