Open call Manon Avermaete

08/03/2020
auditieworkshop voor creatie met Manon Avermaete

Open call Manon Avermaete

Printvriendelijke versie


Elk jaar biedt Passerelle de kans aan jonge dansers om samen met  een professionele choreograaf te werken.
In 2020 gaat Passerelle in zee met Manon Avermaete voor een creatie in Genk. Ter kennismaking met haar bewegingstaal organiseert Passerelle  een auditieworkshop.

Wanneer: Zondag 8 maart van 10:00-17:00
Waar: C-mine Cultuurcentrum, Genk
Doelgroep: 16-30 jaar, met danservaring, goesting en engagement om in dit traject te stappen

Inschrijven kan via deze link: https://www.ledenbeheer.be/p/120989#228280-auditieworkshop-manon-avermaete

Voor meer info of vragen mail naar info@passerellevzw.be

Na deze workshop worden een aantal dansers geselecteerd die zich willen engageren voor dit artistiek traject. De creatieperiode wordt in overleg met de dansers bepaald.
De voorstellingen zijn gepland op 5-6-7 november 2020  in BUDASCOOP Kortrijk en op 28 november in C-mine Genk.

 

Manon Avermaete

Manon komt uit Antwerpen en studeerde in 2007 af aan de Theaterschool Amsterdam waar ze een opleiding Moderne theaterdans volgde. Tijdens en naast haar studies werkt ze aan eigen choreografieën. ‘What the water feels like to the fishes’ is het eerste stuk dat ze kan tonen buiten de schoolmuren. Het wordt geselecteerd voor de Uitmarkt in Amsterdam en zorgt voor het startschot van haar werk als choreograaf. Samen met Paulien Truijen richt ze haar eigen dansgezelschap Cie.Woest op. Met Woest legt ze haar focus voornamelijk op het maken op locatie met o.a. Leaving Normal, Lucky Shots en Balancing Bodies. In deze voorstellingen is Manon steeds op zoek naar een nieuwe relatie met haar publiek. Sinds 2016 bouwt Woest haar expertise veld uit door steeds meer te werken voor een jong publiek. Wat haar taal typeert is het mengen van verschillende kunstvormen en het zoeken naar humor in haar bewegingstaal. Leesbaar en verteerbaar!