Re:Rosas@DeLeie

01/07/2015
Project: ReRosas@DeLeie

Re:Rosas@DeLeie

Printvriendelijke versie


Zo’n 30 jaar geleden zette het dansgezelschap Rosas zich op de kaart met de voorstelling Rosas danst Rosas. De choreografie werd intussen over heel de wereld opgevoerd. Voor dit project ga jij aan de slag met het wereldberoemde dansmateriaal.

Een stoel en goesting in dans, meer heb je niet nodig. Johanne Saunier, danseres bij Rosas, leert je écht stap voor stap de dansbeweging aan uit die befaamde stoelenscène. Eenmaal deze onder de knie, brengt ze er een eigen dynamiek in en maak je samen een nieuwe versie. Benieuwd? Neem een kijkje op http://www.rosasdanstrosas.be/videos/, daar krioelt het van de dansfilmpjes. Dit project is een unieke ervaring! 

Maar daar stopt het niet... Tijdens de zomermaanden tonen we deze nieuwe versie vier keer aan het grote publiek. We verrassen de toevalige passant langs de Leie. Nu de Leiewerken afgerond zijn, wordt dit drie maanden lang gevierd met het 'De grote Verleieding' en jij kan ook mee doen!

De workshops gaan door op 1, 2 en 3 juli 2015, 2 workshops van 3u. Je kan kiezen voor twee namiddagen of twee avonden, of voor een volledige dag. 

Workshop A: 1 & 2 juli van 14-17u (bijna volzet)
Workshop B: 1 & 2 juli van 18-21u 
Workshop C: 3 juli van 10-13u en 14-17u (bijna volzet)

Toonmomenten op 3 juni, 11 juli, 5 september & 20 september.   

Waar: Groeningeheem, Passionistenlaan 1A, 8500 Kortrijk 
Voor wie: voor dansers met ervaring vanaf 12 jaar
Prijs: € 10 per persoon 
Meer info en inschrijvingen: info@passerellevzw.be