workshop met Manuella Verzwyvel en Ted Stoffer

05/02/2017
Masterclass met Manuella Verzwyvel en Ted Stoffer

workshop met Manuella Verzwyvel en Ted Stoffer

Printvriendelijke versie


Een niet te missen masterclass met Manuella Verzwyvel en Ted Stoffer! Deze twee topdansers delen elk hun eigen bewegingstaal en danservaringen met jullie. Beiden geven twee workshops van telkens 2 u voor een groep semi gevorderde dansers en een groep
gevorderde dansers.

 

Wanneer:      zondag 5 februari van 13:00-17:30
Waar:            Groeningeheem, Passionistenlaan 1a, 8500 Kortrijk
Voor wie:      dansers tussen 14-30 jaar volgens niveau
Prijs:             € 30 ( voor 2 workshops van 2 u)

Inschrijven via info@passerellevzw.be

 

Manuella Verzwyvel is nog jong maar danst al héél lang, zij wist al vroeg dat dansen haar toekomst zou zijn. Ze begon op haar 8ste aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, ging dan op haar 16de verder aan de Kunsthumaniora dans te Wilrijk. Haar hogere studies deed ze in Artesis Hogeschool Conservatorium Dans te Antwerpen waar na ze haar Bachelor Dans te behalen, De lerarenopleiding volgden. Ze geeft o.a les / Stages / Workshops in Belgie en Nederland: Arlekino te Antwerpen, Terpsichore te Bornem, Dansatelier Impuls te geel, De Kunsthumaniora Dans te Wilrijk, Jeugd en Dans te Antwerpen,Dansmozaik te Haacht, Dmnq Dolstra te Utrecht Nl, ADdance te Groningen NL, Danslokaal Nijmegen NL…   Als danser stond ze in de vorige producties van : Katja Pire, Randi De Vlieghe, Jelena Kostic NL, Rebecca Tanghe, Minhee Bervoets, Isabelle Beernaert "Under My Skin", Tomorrowland2016, Freelance danseres voor Roy Julen…   Ze is ook één van de dansers in de videoclip van Stromae ' Ta Fête' en momenteel kent iedereen haar als de sterkste danseres uit de Finale van So You Think You Can Dance 2015.

 

Ted Stoffer (USA) woont en werkt in België als choreograaf, danser en lesgever. Hij choreografeerde 5 producties voor onder andere Aphasia Dance Co. (opgericht door Ted Stoffer in 1997 in de UK) en Les Ballets C de la B. Sinds 2000 geeft hij op regelmatige basis les bij Sasha Waltz en is gastlegever bij Ultima Vez, Rosas, Charleroi Danses en Impulstanz. Als danser werd hij laatst gezien in "Bâche" een choreografie van Koen Augustijnen voor Les Ballets C de la B.