nieuwsbrief augustus 2018

Printvriendelijke versie

1. Welkom Alexandra
2. Kinderbrouwerij werft in de kerk
3. Twee minuten van je tijd

________________________________________________________________

1. Welkom Alexandra

Sinds 16 augustus telt Passerelle een extra medewerker, Alexandra Pattyn. Alexandra maakt met 18 jaar ervaring als leerkracht en zorgcoördinator in het onderwijs de overstap naar danseducatie. Haar passie voor de dans, zowel actief als receptief, is nooit ver weg. Alexandra zal vooral de projecten van binnen het onderwijs ondersteunen.
Passerelle wenst Alexandra heel veel toffe projecten en werkplezier toe.

 

2. De Kinderbrouwerij werft in de Kerk

DE KINDERBROUWERIJ is de oude dorpsbrouwerij St.-Joris in Reningelst en is nu een plek waar jong en oud het kind in zich naar boven kan laten komen. In grote en kleine theaterzalen, en ‘s zomers worden gezinsvoorstellingen geprogrammeerd met muziek, toneel, dans, film, …

Passerelle verzorgt er met coach Morgane Van Weyenbergh een dansproject voor kids. Thema van het dansproject is DE WERF naar aanleiding van de grote uitbreidingswerkingen aan en in de De Kinderbrouwerij.
Komende zondag volgt het toonmoment maar door aangekondigd regenweer verhuisde onze werf naar de kerk. Op facebook vind je een mooie foto-impressie van onze huisfotograaf Luc Depreitere.


3. Terugblik voorjaar 2018 in 2 minuten.

   
Diep in de zee - CC Waregem        Workshops Hasselt                          OKANproject Oostende

Onze collega Sabine Vanhoutte blikte terug op het beeldmateriaal van ons voorjaar 2018 en maakte een indrukwekkende video-montage. Divers, veelzijdig, creatief en overal tekent Passerelle present. Twee minuten van je tijd en je krijgt een goede indruk waarvoor Passerelle allemaal staat.

neen