nieuwsbrief juli 2020

Printvriendelijke versie

Passerelle deze zomer in Genk, Kortrijk en Heusden-Zolder.

Dansstage Atlas Genk - 31/07 en 1 & 2/08

Drie dagen intensief dansen in het theater van de kunsthumaniora van Genk! Op het programma staan stevige lessen klassiek met Veronique Lenaers, hedendaagse dans met Joke Swennen en repertoire en creatie tijdens het choreolab met Benjamin Muller.
Doelgroep: 12 tem 16 jaar
Meer info en inschrijven, klik hier.

 


The HipHopTower - 17/08  t.e.m. 21/08

In augustus wordt de Budatoren in Kortrijk opnieuw voor één week The Hiphoptower, met hiphopkampen voor 8-14 jarigen  en masterclasses Dancehall, Hiphop, Wacking en Popping vanaf 14 jaar.

Meer info en inschrijven, klik hier.

 


Hedendaags dansatelier Kortrijk - 24/08 t.e.m.27/08

Laura Vanhulle staat voor kracht, uithouding, flexibiliteit en passie. Haar speelsheid en gedrevenheid is aanstekelijk en zorgt altijd voor ambiance. Een fysiek en acrobatisch atelier voor dansers van 12-16 jaar.

Meer info en inschrijven, klik hier.

 


Dansfilm op de mijnsite van Heusden-Zolder

Op 1 juli  konden we eindelijk terug van start gaan. En wel met 22 Limburgse jongeren én choreografenduo/filmmakers Stanislav Dobak en Jamie Lee. Samen maken ze deze zomer een dansfilm op de oude mijnsite van Heusden-Zolder in de prachtige gebouwen van Cultuurcentrum Muze. De film is een samenwerking tussen 7 Limburgse cc’s, Danspunt, fABULEUS en Passerelle.

De sfeer zit alvast goed! Klik hier voor enkele foto's.

neen