nieuwsbrief september/oktober 2019

Printvriendelijke versie

1. Premièrereeks op 7, 8 & 9 november @ BUDASCOOP en op 24 november @ C-Mine
2. Rhythm Got Boys & Girls @ Conservatorium Kortrijk  
3. Het 3de leerjaar van juf Marina on stage @ deSingel
4. Passerelle op Hallo Minister
5. Terugblik op een goedgevulde zomer

__________________________________________________________________

Deze zomer bij Passerelle

1. Premièrereeks op 7, 8 & 9 november @ BUDASCOOP en op 24 november @ C-MineJudith Clijsters en Peter Savel zijn twee jonge beloftevolle choreografen die elk al eerder een stuk (resp. Holding Space & Fairy Queens) maakten met Passerelle. Het smaakte duidelijk naar meer. Kom zien naar onze nieuwe double bill van I Still Remain (Judith Clijsters) & Thinking Dance (Peter Savel).

Te zien op:
7-8-9 november 2019 om 20u15 in BUDASCOOP, Kortrijk
24 november 2019 om 20u15 in C-mine, Cultuurcentrum, Genk


Alle info en tickets op www.passerellevzw.be


2. Rhythm Got Boys & Girls @ Conservatorium Kortrijk

Passerelle is verheugd met de samenwerking met het Kortrijkse Conservatorium. Choreografe Sarah Leenders stelt ritme en beweging centraal tijdens dit dansatelier. Een zoektocht naar het verband tussen beweging, muziek en persoonlijkheid.

Doelgroep: 12+, met danservaring, al dan niet hedendaags.
Wanneer: Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 oktober telkens van 9u30 tot 16u00 met aansluitend toonmoment op 30/10.
Kostprijs: 95 euro/3 dagen.
Inschrijven per mail naar info@legatokortrijk.be

 


3. Het 3de leerjaar van juf Marina on stage @ deSingel

    

Dinsdag 1 oktober stond Pol Coussement met de leerlingen van het derde leerjaar van juf Marina van de basisschool Heilige Familie (Berchem) op de planken van deSingel. Als 'good practice' gaven ze het startschot van de Cultuurdagen voor Leerkrachten in opleiding (org. Cultuurkuur).

Passerelle gaat volop voor impact op kinderen en jongeren. Een optreden voor een volle zaal @ deSingel kan bij deze tellen !!! Check onze facebookpagina voor meer foto's.


4. Passerelle op Hallo Minister

     

De Ambrassade, bureau voor jonge zaken, riep op 27 september de nieuwe beleidsmakers op om rekening te houden met de Agenda voor de Toekomst van het Jeugdwerk #jeugdwerkwerkt.

Isaak Dieleman (KLJ), Pol Coussement (Passerelle), Fatima-Zahra Naimi & Meryem El Hahaoui (StampMedia), Katrin Van den Troost (Haven) en Gust Vanhecke (Lejo) belichtten de diversiteit van het Jeugdwerk en welke uitdagingen de nodige ondersteuning verdienen.


5. Terugblik op een goedgevulde zomer

Passerelle was deze zomer actief in o.a. Waregem, Ronse, Genk, Lier, Grimbergen, Reningelst, Hasselt, Kortrijk en Ieper. Een korte en impressionante beeldimpressie van onze verschillende projecten vind je na één muisklik op onderstaande link.

Watch the Video

neen