danser met ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser met ervaring

Je hebt al danservaring maar je wil je verder verdiepen in hedendaagse dans en kennismaken met verschillende choreografen en hun manier van werken? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief en bljf op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers met ervaring. Kijk ook eens onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd. Daar vind je tal van mooie voorbeelden van workshops, projecten en artisieke trajecten.

Een intensieve workshopweek tijdens de Paasvakantie. Aan de slag met professionele docenten en choreografen Nicoals Vladyslav (o.a. Sidi Larbi Cherkaoui, les Ballets C dela B), Kiki Boot (Codarts, dansgezelschap Sally) en Cliff Potts (Compagnie Lune o.l.v. Jennifer Redigor)
Passerelle biedt jaarlijks de kans aan jonge amateurdansers om samen met  professionele choreografen aan een korte creatie te werken. In 2018 begeleidt Anneleen Keppens een artistiek traject. Ter kennismaking met haar bewegingstaal organiseert Passerelle een workshop met Anneleen.