danser met ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser met ervaring

Je hebt al danservaring maar je wil je verder verdiepen in hedendaagse dans en kennismaken met verschillende choreografen en hun manier van werken? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief en bljf op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers met ervaring. Kijk ook eens onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd. Daar vind je tal van mooie voorbeelden van workshops, projecten en artisieke trajecten.

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. Ze zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken.
Passerelle zoekt enthousiaste jongeren voor een nieuwe creatie met Peter Savel. Peter maakte voor Passerelle al eerder het succesvolle Fairy Queens. Op 6 april is er een kennismakingssessie met Peter Savel.

Passerelle vzw zoekt 6 enthousiaste jongeren (m/v/x) voor het maken van de nieuwe dansvoorstelling I Still Remain. Deze workshopdag is voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met choreografe Judith Clijsters en goesting heeft om fysiek intensief aan het werk te gaan.
Een intensieve workshopweek tijdens de Paasvakantie. Aan de slag met professionele docenten en choreografen Nicoals Vladyslav (o.a. Sidi Larbi Cherkaoui, les Ballets C dela B), Kiki Boot (Codarts, dansgezelschap Sally) en Cliff Potts (Compagnie Lune o.l.v. Jennifer Redigor)
Passerelle en B-Classic zoeken naar enthousiaste dansers 14+ voor de opening van B-Classic Festival We zoeken jongeren geschoold in hedendaagse dans of hiphop, breakdance, klassiek ballet, … Dit wordt een grote productie en brengt veel muzikanten en jongeren bij elkaar. Beschikbaar zijn voor alle repetities + premiere op donderdagavond 25 april.