danser zonder ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser zonder ervaring

Heb je geen danservaring maar wil je toch graag eens proeven van hedendaagse dans? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers zonder ervaring. Onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd vind je een aantal mooie voorbeelden van voorbije workshops en projecten.

 

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. Ze zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken.
Averechts of ondersteboven? Links, rechts, of achterstevoren? Lopen, springen, duiken, rollen. Apenstreken, grappen en grollen. Alles averechts, binnenste buiten en op zijn kop, Dit wordt een danskamp met vreemde krullen en kronkels erop!
Tijdens de zomervakantie organiseert Passerelle ism IdeeKids danskampen voor kinderen van 1ste tem 6de leerjaar in Antwerpen, Hoboken, Lier, Gent, Grimbergen, Hasselt, Genk, Ieper en Kortrijk. Rode draad en thema van deze danskampen is Krijtlijnen. Dansen we netjes in de pas of kleuren we buiten de lijntjes ? Onze coaches begeleiden de kinderen en dagen hen uit om zelf bewegingen te maken. Samen met de coaches werken de kids op verrassende moves, decor en soundscape en verrassen iedereen op het einde van de week met een dansvoorstelling!