danser zonder ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser zonder ervaring

Heb je geen danservaring maar wil je toch graag eens proeven van hedendaagse dans? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers zonder ervaring. Onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd vind je een aantal mooie voorbeelden van voorbije workshops en projecten.

 

Passerelle sluit traditiegetrouw de zomervakantie af met dansateliers voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Tijdens deze week worden geen danslessen gegeven, maar gaan de kinderen zelf creatief aan de slag. Deze dansateliers zijn een prikkeling van hun inventiviteit.
Passerelle sluit tradietiegetrouw de zomervakantie af met dansateliers voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens deze week worden geen danslessen gegeven, maar gaan de kinderen zelf creatief aan de slag. Deze dansateliers zijn een prikkeling van hun inventiviteit. Het thema dit jaar is Diep in de zee en wordt inhoudelijk vormgegeven door de kinderen en coaches Lot Jansen, Morgane Van Weyenbergh en Darline Deprez Gaan we zwemmen of gaan we dansen? Vinden we clownvissen, zeemeerminnen of haaien? Alles is mogelijk. Deze creatieve week wordt afgesloten met een performance op het podium van de Budascoop.   Sfeerbeelden van het toonmoment 6-7 jarigen o.l.v. Lot Jansen
Passerelle organiseerde i.s.m. de sportdienst Kortrijk het danskamp Heldenmoed voor kinderen van 10-12 jaar. Samen met  coach Darline Deprez gingen dertien lokale helden op zoek naar hun helden en heldendaden. Wie is jouw held? Wat is jouw superkracht? Geen 'mission impossible' maar een heel leuke week die werd afgesloten met een mooi toonmomentje voor familie en vrienden.