danser zonder ervaring

Category block

ons aanbod voor
/ danser zonder ervaring

Heb je geen danservaring maar wil je toch graag eens proeven van hedendaagse dans? Schrijf je dan in op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

Hieronder vind je ons komende aanbod voor dansers zonder ervaring. Onder de rubriek danseducatie in de vrije tijd vind je een aantal mooie voorbeelden van voorbije workshops en projecten.

 

Tijdens de krokusvakantie organiseert Passerelle ism IdeeKids danskampen voor kinderen van 1ste tem 6de leerjaar In Gent, Heule en Roeselare. Later op het jaar volgen Antwerpen, Hoboken, Mechelen, Lier, Grimbergen, Leuven, Hasselt, Genk, Ieper, Kortrijk en Deerlijk. Rode draad en thema van deze danskampen is Krijtlijnen. Dansen we netjes in de pas of kleuren we buiten de lijntjes ? Onze coaches begeleiden de kinderen en dagen hen uit om zelf bewegingen te maken. Samen met de coaches werken de kids op verrassende moves, decor en soundscape en verrassen iedereen op het einde van de week met een dansvoorstelling!
Averechts of ondersteboven? Links, rechts, of achterstevoren? Lopen, springen, duiken, rollen. Apenstreken, grappen en grollen. Alles averechts, binnenste buiten en op zijn kop, Dit wordt een danskamp met vreemde krullen en kronkels erop!