Voorstellingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Passerelle heeft een neus voor jonge, straffe choreografen. Ook gevierde choreografen als Sidi Larbi Cherkaoui, Lisbeth Gruwez, Benjamin Vandewalle en Alexander Vantournhout passeerden bij Passerelle in hun beginjaren. 

Jaarlijks geeft Passerelle twee nieuwe makers carte blanche. De producties zijn voor het publiek als een blind date met een eigentijdse choreograaf en een groep enthousiaste jongeren. Onze creaties worden vaak gepresenteerd als een double bill: twee creaties in een boeiende samengestelde voorstelling.

Hieronder vind je alle data van onze voorstellingen in een handig overzicht.


De choreografen voor het komende seizoen zijn intussen bekend! Emmi Väisänen gaat in Kortrijk aan de slag, Kristina Alleyne in Genk.

Wil je graag zelf meedansen? Neem deel aan de auditie met Emmi Väisänen op 27 februari 2022 (@ Budatoren, Kortrijk) of met Kristina Alleyne op 6 februari 2022 (@ C-mine, Genk). Meer info en inschrijvingen volgen binnenkort, maar hou deze data alvast vrij!


1 oktober 2022

I Still Remain & Alstublieft! @ CC De Woeker, Oudenaarde.

14 oktober 2022

I Still Remain en Alstublieft! @ CC De Plomblom, Ninove.

16 oktober 2021

Blind Spot & The Road to Anywhere @ De Zeepziederij Bree.

4, 5 en 6 november 2022

Nieuwe double bill Passerelle @ Budascoop, Kortrijk.

Laat je reactie na

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

blank

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: