Passerelle Take Over @ C-mine

Op 26 september bezet Passerelle C-mine in Genk! Verwacht je aan een dag vol dans, expressie en performance. Ontdek onze diverse jongerenwerking van dichtbij en laat je inspireren door dansfilms en verschillende dansvoorstellingen. Maak kennis met onze Passerello’s en geniet van de resultaten van een aantal recente projecten, zowel uit de vrije tijd als uit het onderwijs. Gemaakt door jongeren onder leiding van professionele choreografen.

Vanaf 14u00 kan je actief deelnemen aan een dansworkshop op locatie met Yentl De Werdt. Daarnaast kan je doorlopend genieten van de filmpjes van Lezen is een feest, schoolproject van BuSo De Wissel, dansfilm Moteur Synchrone en Re’Onna. We sluiten de avond af met onze Double Bill Blind Spot van Manon Avermaete en Alstublieft! van Bérengère Bodin. Niet te missen!

Ontdek de volledige planning via onderstaande flyer:

digitaal-flyer-programma-

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: