Through the Grapevine XS

Printvriendelijke versie

Alexander Vantournhout  werkt momenteel aan de creatie van een nieuwe voorstelling, Through the Grapevine.Onder de vleugels van dit project dook artistiek medewerker Emmi Väisänen met 12 meisjes tussen 12 en 16 jaar oud de studio in om hun eigen versie te maken van Through the Grapevine.

Met veel plezier tonen ze hun XtraSmall versie aan jullie op één van onderstaande momenten:

6 maart 2020 om 20u – Theater Malpertuis Tielt in double bill met een toonmoment van Alexander Vantournhout zelf reserveren via paulien@malpertuis.be (5 euro aan de kassa te betalen)

29 maart 2020 om 15u – Budascoop Kortrijk reserveren via info@passerellevzw.be (gratis)

25 april 2020 om 15u – Wood Cube Roeselare ihkv Dag van de Dans in triple bill met Les Mybalés en Cassiel Gaube reserveren via info@alexandervantournhout.be (vrije bijdrage)

 

Choreograaf: Emmi Väisänen gecreëerd met en uitgevoerd door: Lotte Allegaert, Josima Cuvelier, Janelle Dinneweth, Jientse Pattyn, Polly Persyn, Noor Sinnaeve, Odile Skaine, Emma Van D'huynslager, Susan Vande Cavey, Nina Van den Bruel, Louise Vanneste, Isabeau Vermander coach: Alexander Vantournhout

Productie: Not Standing vzw, Passerelle vzw, Dansstudio Indigo en Theater Malpertuis ism Schouwburg Kortrijk en Perplx Marke.

 

Alexander Vantournhout is afkomstig van Roesleare en is stilaan de wereld aan het veroveren met zijn unieke voorstellingen die het midden houden tussen hedendaagse dans en circus.
Hij combineerde een hogeschoolopleiding circus met een opleiding aan P.A.R.T.S., de Brusselse dansschool van Anne- Theresa De Keersmaeker.
Zijn voorstellingen maakt hij in theaters over heel Europa, maar op geregelde tijdstippen is hij ook te vinden in zijn eigen repetitiestudio Wood Cube in Roeselare.

Emmi Väisänen is een Finse danseres die al in twee projecten van Alexander meewerkt.
Zij studeerde dans in Wenen en reist nu ook met dansvoorstellingen van verschillende gezelschappen doorheen Europa en gaf al geregeld les aan kinderen en jongeren.

neen