workshop Liz Kinoshita

Printvriendelijke versie

Op zaterdag 27 februari is de dansvoorstelling VOLCANO van Liz Kinoshita te zien in CC De Schakel, Waregem. De uitbarsting van de Ijslandse vulkaan Eyjafjallajökull en de daaropvolgende totale stilstand van het Europese luchtverkeer, deden choreografe Liz Kinoshita,  oud studente van P.A.R.T.S,  stilstaan bij het gemak waarmee we vandaag de wereld rondreizen en onze tijdsbesteding in het algemeen. In haar choreografie geeft ze hieraan vorm met een unieke mix van dans, zang en heel veel présence. VOLCANO is een treffend portret van het hollen, het pogen en het falen van de jachtige, hedendaagse mens.

Voor haar danstaal speelde ze leentjebuur bij de musical uit de jaren 30 (denk aan Fred Astaire en Ginger Rogers). De dansers smijten zich op de tapdans, aanstekelijke melodiën, samenzang en brengen zelfs persoonlijke serenades aan het publiek. Het resultaat is een zeer amusante dansvoorstelling waar je gegarandeerd met een ‘big smile’ buitenkomt.

Om ook jou in te wijden in de wondere wereld van de musicaldans van de jaren 30, breien we een XL workshop aan de dansvoorstelling VOLCANO van Liz Kinoshita. In drie uur tijd leer je onder professionele begeleiding van choreografe Liz Kinoshita het plezier kennen van deze swingende dansstijl.

Wanneer: zaterdag 20 februari 2015 van 14:00-17:00
Waar: CC De Schakel, Schakelstraat 8 Waregem
Doelgroep: 15-30 jaar
Prijs: € 11 voor de workshop of € 23/€20 (-26j)voor workshop +  ticket voorstelling op 27-02

Reservaties via CC De Schakel
 

 

neen