Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Auditieworkshop Fabuleus

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. Ze zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken.

(Project) Stravinsky is een samenwerking tussen fABULEUS, Concertgebouw Brugge en Brussels Philharmonic. De meeste repetities en de eerste voorstellingen zullen dan ook in Brugge plaatsvinden.

Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de zomervakantie (tussen 3 en 14 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data.

De première is op donderdag 22 april 2021. Daarna volgt een tournee.

Vragen? Mail audities@fabuleus.be

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
No items found
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: