Passerelle in 2021

Onze nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van Passerelle verschijnt gemiddeld 1 x per maand en geeft een overzicht van komende en voorbije activiteiten van Passerelle. Op deze manier wil Passerelle een duidelijk beeld van haar totale werking schetsen.

Nieuws & Stories

Re'Onna creëert een veilige plek om te groeien als persoon aan de hand van dans en beweging. Door de artistieke insteek van @valentinanigro, kregen deze meiden de kans om hun eigen bewegingstaal te ontdekken.
In de voorstelling The Performance staat de groei van deze jonge vrouwen centraal. Het stuk werd voor de eerste keer opgevoerd op zondag 27 maart in het @atlas_college_genk - Kunst & Vormgeving."

@reonna.genk
...

35 2

Op 23 april, de Dag van de Dans, presenteert kunstencentrum BUDA de film Why We Fight van Alain Platel en Mirjam Devriendt. De filmmakers tekenen present en gaan na de film in gesprek met Pol Coussement. Why We Fight is een ode aan de mensheid, die steeds balanceert op de grens tussen spectaculaire schoonheid en onnoemelijke wreedheid. Why We Fight is geïnspireerd door de dansvoorstelling Nicht Schlafen van Alain Platel maar is allesbehalve een registratie. De film trekt alle registers open en toont geweld, gruwel, liefde en hoop.

Why We Fight is brandend actueel en indrukwekkend.

De film speelt op zaterdag 23 april om 20u15 in Budascoop te Kortrijk.

Why We Fight? documentary , Cassette for timescapes #WhyWeFighttimescapes
#whywefight
...

23 0

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: