Introductie Passerello’s

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Onze Passerello’s zijn een kerngroepje van vier meisjes die een jonge en krachtige dimensie voor Passerelle vormen. Ieder van hen heeft een warm hart voor dans en ervaring met de werking van Passerelle. Zo namen ze zelf deel aan onze jaarlijkse Double Bill of andere producties zoals de Limburgse dansfilm Moteur Synchrone. Net zoals Passerelle, heeft dit groepje ankerplekken in Kortrijk en Genk. 

De Passerello’s geven feedback op onze werking, hebben inspraak en worden betrokken bij lopende projecten. Ze kunnen op hun eigen manier wat zij denken dat nog ontbreekt toevoegen aan het project. Dit doen ze aan de hand van dans, tekst en beeld op sociale media en door de rol van journalist op te nemen. Ieder van hen heeft zijn eigen talenten en interesses die zij combineren met hun ambassadeurschap. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Een liefde voor dans en performance en een fantastisch enthousiasme!

Flore Schroyen

Ik ben Flore, 14 jaar en ik woon in Tessenderlo of wel het neusje van Limburg. 😉 Ik zit in het tweede middelbaar en volg de richting ‘Moderne Talen & Wetenschappen’. Dansen in verschillende stijlen, improviseren, lachen, filmpjes maken en editten of eens goed knuffelen is het liefste wat ik doe! Ik deed mee aan de dansfilm ‘Moteur Synchrone’ en sta open voor nog andere zotte dansprojecten, zowel on stage als backstage. De Passerello’s zijn voor mij nog nieuw maar ik heb er echt super veel zin in!

Let’s dance together! 🙂

blank

Dunja Lycops

Ik ben Dunja en ik ben 18 jaar. Sinds mijn 5 jaar dans ik diverse stijlen en de afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan drie projecten van Passerelle. (Rhythm got girls in 2018, de opening van B-Classic in 2019 en de double bill in 2020 – Blind Spot). Naast dansen ben ik ook heel graag bezig met schrijven, interviewen, foto’s en video’s maken, … Kortom, elke manier om een boodschap door te geven aan een publiek. 

blank

Viktor Skatchkoff

Ik, Viktor Skatchkoff, ben 20 jaar en een trouwe danseres bij Passerelle sinds 2015. Ik ben afgestudeerd aan de! Kunsthumaniora voor Hedendaagse dans Antwerpen en studeer momenteel voor leerkracht lager onderwijs. Van jongs af aan is dans een passie en belangrijk element in mijn leven. Gedachten uitdrukken, inspireren en genieten worden waargemaakt tijdens het inleven in dans en beweging. Momenteel deel ik mijn mooie ervaringen met mijn dansers waar ik les aan geef.  Ik ben één van de Passerello’s bij Passerelle en deel graag mijn verhaal om iedereen in de danswereld te betrekken.

blank

Britt Loyen

Ik ben Britt, 19 jaar oud en kom uit Dilsen-Stokkem (Limburg). Ik dans al van jongs af aan maar heb pas op latere leeftijd beseft dat, aangezien niets anders mij gelukkiger maakt, dit echt iets is waarvan ik mijn beroep wil maken. In mijn vooropleiding (Kunsthumaniora Hasselt) heb ik al mogen proeven van georganiseerde workshops in samenwerking met Passerelle.

Om zoveel mogelijk ervaring op te doen grijp ik elke kans die ik krijg, zo kan je mij en collega-Passerello Dunja dit jaar spotten in de voorstelling ‘Blindspot’ onder leiding van Manon Avermate en Paulien Truijen (Woest).

Als danser heb ik een zwak voor beelden achter de schermen! Ik hou ervan om deel uit te maken van het proces. Ik word er blij van om de evolutie van een stuk te zien en de momenten die performers beleven te zien. Op die manier voel ik me altijd meer verbonden met de artiesten en het stuk. Als Passerello hoop ik dit te kunnen overbrengen naar andere met dezelfde zwak als mij!

Laat je reactie na

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

blank

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: