Between You and Me

Between You and Me – Whispered stories are never retold the same – gaat over de keuze wat we verbergen en wat we onthullen. Wat betekent het om te delen als we niet het volledige verhaal vertellen? Between You and Me ontrafelt deze vragen met behulp van de kenmerkende bewegingstaal van Vanhulle Dance Theater, hun atletische hedendaagse dansstijl vermengd met gevechtskunst.

Deze creatie wordt in samenwerking gemaakt met vijf getalenteerde dansers. Laura Vanhulle en Oliver Russell van Vanhulle Dance Theater begeleiden dit proces in Kortrijk. Op 2, 3 en 4 november 2023 ging de creatie in première in de Budascoop en op 11 november in C-Mine cultuurcentrum.

Lees hier het interview met Laura Vanhulle en Oliver Russell in de Passerellekrant 2023.

Choreografie: Laura Vanhulle & Oliver Russell
Co-Creatie/ Dansers: Isolde Billiet, Nora Coussement, Amelie Ostyn, Viktor Skatchkoff & Ise Vanneste 
Lichtontwerp: Jasper Vercaemer ism Koen Moerman & Laura Vanhulle
Muziekcompositie: Pol Isaac
ProductieCo-realisatie met Schouwburg Kortrijk en C-Mine cultuurcentrum

Fotograaf: Luc Depreitere

Over Vanhulle Dance Theater

Vanhulle Dance Theatre is een hedendaags dansgezelschap gevestigd in Fenlands, Cambridgeshire, UK. We werken nationaal en internationaal met verschillende leeftijden en danservaringen. We creëren energieke voorstellingen, waarbij we vechtsporten en een eclectische danspraktijk combineren. We hebben een sterke focus op samenwerking en menselijke verbinding. Wij creëren voorstellingen die emotioneel, uitdagend en opwindend zijn. Het is onze ambitie om werk te maken dat toegankelijk is voor iedereen, om te inspireren en om het vertrouwen te winnen van iedereen met wie we werken. Klik hier om de bio van Laura Vanhulle en Oliver Russell te lezen.

Met de steun van de Vlaamse overheid, C-Mine cultuurcentrum en Schouwburg Kortrijk

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: