Between you and me

Between you and me – Whispered stories are never retold the same – gaat over de keuze wat we verbergen en wat we onthullen. Wat betekent het om te delen als we niet het volledige verhaal vertellen? Between you and me ontrafelt deze vragen met behulp van de kenmerkende bewegingstaal van Vanhulle Dance Theater, hun atletische hedendaagse dansstijl vermengd met gevechtskunst.

Deze creatie wordt in samenwerking gemaakt met zes getalenteerde dansers. Laura Vanhulle en Oliver Russell van Vanhulle Dance Theater begeleiden dit proces in Kortrijk. Op 2, 3 en 4 november 2023 gaat de creatie in première in de Budascoop en op 11 november in C-Mine cultuurcentrum.

Fotograaf: Luc Depreitere

Choreografie: Laura Vanhulle & Oliver Russel
Dansers:  Amélie Ostyn, Ise Vanneste, Isolde Billiet, Luca Schietgat, Nora Coussement en Viktor Skatchkoff
Productie: Passerelle vzw
Co-realisatie met Schouwburg Kortrijk en C-Mine cultuurcentrum

Over Vanhulle Dance Theater

Vanhulle Dance Theatre is een hedendaags dansgezelschap gevestigd in Fenlands, Cambridgeshire, UK. We werken nationaal en internationaal met verschillende leeftijden en danservaringen. We creëren energieke voorstellingen, waarbij we vechtsporten en een eclectische danspraktijk combineren. We hebben een sterke focus op samenwerking en menselijke verbinding. Wij creëren voorstellingen die emotioneel, uitdagend en opwindend zijn. Het is onze ambitie om werk te maken dat toegankelijk is voor iedereen, om te inspireren en om het vertrouwen te winnen van iedereen met wie we werken. Klik hier om de bio van Laura Vanhulle en Oliver Russell te lezen.

Met de steun van de Vlaamse overheid, C-Mine cultuurcentrum en Schouwburg Kortrijk

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: