Studio A'tack - Fel Experiment

Studio A’tack geeft jongeren studioruimte om te experimenteren, onderzoeken en ervaring op te doen als maker. Het platform biedt mogelijkheid tot artistieke en productionele omkadering, feedback en presentatie. We staan open voor een waaier aan disciplines: van dans over installatiekunst, tot circus of theater. Passerelle stimuleert het bouwen van een community rond deze werking en brengt haar residenten in contact met elkaar, met een lokaal publiek en met een breder artistiek netwerk. Wie wil, kan een creatie of werkproces delen in een veilige omgeving tijdens een informeel toonmoment en/of via onze digitale media. 

A'tack

The Floor is Yours

De eerste editie van The Floor is Yours is een feit! Studio A’tackers deelden op zondag 17 maart waaraan ze gewerkt hebben tijdens hun residentie

Lees verder »
A'tack

Maak kennis met Marita Schwanke

Marita Schwanke is een onafhankelijke kunstenares die in Brussel woont. Ze studeerde hedendaagse dans en choreografie aan ArtEZ in Arnhem en vervolgens aan PARTS in

Lees verder »
Studio A'tack Kortrijk

Studio A’tack moedigt jongeren aan om vrijuit te experimenteren met dans en beweging.

Passerelle stelt haar studio’s in Kortrijk (en Genk) open naar jong, enthousiast en creatief danstalent. Ben je tussen de 15 en de 25 jaar en heb je nood aan studioruimte om je idee uit te werken? Zoek je een plek voor jouw creatief (cross-disciplinair) experiment? Misschien maak je een solo of groepschoreografie of wil je beweging verbinden met een andere discipline? Bereid je een auditie voor? Maak je een eindwerk voor je dansopleiding? Is het hedendaagse dans, afro, circus, hiphop of een mix?

Zolang het om bewegen en experiment gaat, ben je aan het juiste adres. Aarzel niet en vul hier het aanmeldformulier in.

Deadline 15 april voor residenties in de maanden juli tem november.
Deadline 30 september voor residenties in de maanden november tem maart.
Aanvragers krijgen antwoord ten laatste eind mei of eind oktober.

Opgelet: Studio A’tack richt zich niet tot professionele dansers met structurele subsidies, projectsubsidies of vaste co-producenten.

Elke residentie binnen het kader van Studio A’tack moet voldoen aan de coronamaatregelen die dan van toepassing zijn.

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: