Maak kennis met de eerste residenten: Isabella Arboleda

Isabella Arboleda (Colombia) studeerde af aan L’école de Danse de Québec (Canada) en het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Sinds 2014 creëert ze haar eigen werk, dat te zien was in Duitsland, Denemarken, België en Nederland. Drijfveren in haar werk zijn transformatie, de kracht van hoop, de poëtica van het verborgene en transgressie.

Ze maakt ook deel uit van het Belgische collectief SIDEWARDS. Een van de projecten die ze hierin leidt, is de eerste editie van het Festival of Female Pleasure in Antwerpen. Momenteel werkt ze samen met verschillende artiesten (e.g. Judith Clijsters, Sandra Delgadillo en Ernst Maréchal) als danser, choreograaf of artistieke ondersteuning.

REINA DESALMADA (werktitel)

Ik beschouw het lichaam als een universum. Binnenin zit een oneindige kosmos die het verdient onthuld te worden door de creatieve kracht. Vertrekkend vanuit het lichaam als enige materiaal voor creatie, werden transformatie, transfiguratie, poëzie en transgressie media waarop ik mijn werk baseer.

REINA DESALMADA is gewijd aan de symbolen, impulsen en beelden die in mijn lichaam vervat zitten. Als in een manifest, onthullen ze waar ik in geloof: de ontmoeting met tegenpolen, mijn samenleven met onbestaande wezens en het eerbetoon aan de manifestatie van wat met het oog niet zichtbaar is. 

Omdat ik van de aarde kom, lopen spreuken door me heen. Alles verandert.

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: