Maak kennis met de eerste residenten: Litte Van Horebeek

Litte Van Horebeek (°1999, Leuven) is een danser en maker met een liefde voor het werk achter het podium. Ze danst bij Compagnie Aira (Danscentrum Aike Raes) en Danscompagnie Lune/Cocon (Jennifer Regidor). Daarnaast maakt ze haar eigen werk, zowel groepsstukken als solo’s, en verdiept ze zich in verschillende hedendaagse danstechnieken. Ook achter de schermen is ze actief, voornamelijk als communicatie- en productiemedewerker. Zo vervolledigde ze een productiestage bij fABULEUS, helpt ze mee met enkele voorstellingen en activiteiten van Danscentrum Aike Raes en werkte ze mee aan de online communicatie bij P.A.R.T.S. in het kader van de Banaba Cultuurmanagement.

Multitude of Movements (werktitel)

Met Multitude of Movements omkadert Litte de zoektocht naar verschillen en gelijkenissen tussen hedendaagse dans en andere dans- en performancestijlen. Vertrekkende vanuit invloeden uit haar directe omgeving, zoekt ze naar connecties tussen verschillende dansers en zichzelf. Met een residentie onder Studio A’tack kan dit onderzoek opengetrokken en verbreed worden naar verschillende andere fysieke performers. Elke samenwerking vertrekt vanuit compositie- en improvisatieopdrachten en tekstmateriaal, zowel audio als geschreven tekst.

Credits profielfoto: Florian De Coster
Credits actiebeeld: Hanne Van Horebeek, edit Litte Van Horebeek

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: