Maak kennis met de eerste residenten: Charles Dhondt

Charles Dhondt (°1994, Kortrijk) woont en werkt in Kortrijk en studeerde eind 2018 af als meester in de Audiovisuele Kunsten aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) in Gent. Hij werkt momenteel als freelance regisseur en cineast aan verschillende nieuwe filmprojecten  naast zijn meer toegepaste audiovisuele opdrachten als regisseur, monteur, danser, cameraman, art director en beeldend kunstenaar +… Hij bouwt aan de terugweg tot ambachtsman en omarmt de luchthartige veelheid aan takken, grootse takken.

Dans mij, teken mij, zing mij

Een uitnodiging om ons terug van ons eigen gevoel te bedienen. Als in een spiegel de ander uitdrukken via dans, lijn en klank.

Credits profielfoto: Ylva Rietman
Credits actiebeeld: Tomek Stankiewicz

DANS MIJ TEKEN MIJ ZING MIJ / reeks 1 2021

De danser van de toekomst zal een danser zijn wiens lichaam en ziel zo harmonieus samen zijn gegroeid dat de natuurlijke taal van die ziel de beweging van het lichaam is geworden. – Isadora Duncan.

 
Permanent Empirische onderzoek : ‘Dansportretten’
 
Een uitnodiging om ons terug van ons eigen gevoel te bedienen. Met een oordeelloze wezenlijke aanwezigheid probeert de danser, als in een spiegel, de gedanste op dat moment uit te drukken in dans, lijn en zang. Ontwikkeld vanaf 2019, onder invloed en mentorschap van leraar Julianna Bloodgood & leraar-mentor MDR.
Ontspring de dans niet. 
 
In samenwerking met Passerelle, platform voor jonge dans op 5-6 juni 2021 te Budatoren Kortrijk, West-Vlaanderen, België
 
logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: