Take Over door de ogen van de Passerello’s

Tijdens de Passerelle Take Over palmt jong danstalent C-mine helemaal in. Ze presenteerden twee dansproducties: ‘Terrains’ en ‘Singled Out’. De dansers op het podium werden geselecteerd na audities met de professionele choreografen Emmi Väisänen en Kristina Alleyne.  

We vierden met deze Take Over 5 jaar Passerelle in Limburg! Daarom voorzagen we een speciaal voorprogramma. Een groep enthousiaste durvers gaat samen met een choreograaf de uitdaging aan om op één dag tijd een korte voorstelling te maken als voorprogramma.

Onze jongerenambassadeurs, de Passerello’s, waren er ook om alles mee in goede banen te leiden. Als ambassadeurs, vormen de Passerello’s een jonge en krachtige dimensie voor Passerelle. Ze hebben een warm hart voor dans én hebben ervaring met de werking van Passerelle. 

Passerello Flore Schroyen (16-jaar) neemt je met haar video mee naar C-Mine op 12 november 2022!

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: