Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Buda Barst Zomerateliers

Een dansatelier voor iedereen die barst van energie en creativiteit! We maken een toonmoment rond het thema BARST. We werken samen met de danscoach het thema uit.
Waarvoor staat BARST ? Een barst in een muur, een uitbarsting van… We sluiten de week af met een toonmoment in de BUDASCOOP.

Barst jij ook van creativiteit? Schrijf je dan in voor dit creatieve dansatelier!

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
blank
Lot Jansen

Na een jaar op de Rits-school voor audiovisuele kunst te hebben gestudeerd, ging Lot Jansen (° 22/08 / ’82) dans / choreografie studeren. Ze studeerde in 2007 af aan het HID-dansinstituut in optie Choreography in Lier. Ze is vooral geïnteresseerd in de visuele benadering van beweging in ruimtes en dansinterventies op specifieke plaatsen en in situ-projecten. Ze werkte samen met verschillende kunstenaars, zoals:: Marc Vanrunxt, David Hernandez, Filip Van Huffel, Lu Marivoet, Wim Mertens, Yeal Davids, Katy Hernan, …

In navolging van haar interesse in de link tussen beweging en ruimte begon ze een eenjarige studie van decorontwerp aan de Popok Hogeschool voor de Kunsten (2008-2009).
Eigen creaties en onderzoek omvatten: lichtontwerp Urban Nomads en decorontwerp voor Geknipt sur mesure (2010), Kaleidoscope, Sprookjes in de supermarkt (2009), Smakelijk (2008),! -Tween (2007), L211 en Tipko (2006) , untrimmed Nails (2005).

Eerder dit jaar startte ze een cursus interactieve media aan de Academie voor Beeldende Kunsten van Anderlecht. Naast deze verschillende projecten is ze ook als mentor betrokken bij verschillende creatieve workshops voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Ze sloot zich ook aan bij de creatieve kracht van het kunstenaarscollectief Mangrove Tentactile, waarin ze haar onderzoek naar de link tussen ruimte, beweging en interactie wil ontwikkelen en uitbreiden.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
blank

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: