Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Invisible Cinema (GEANNULEERD)

Credits: Hanne Reyners


Dit zomeratelier staat in het teken van je eigen dansvideo maken! Rosslyn Wythes en James Hogan nemen je mee in de kunst van het maken van beelden, kiezen van geluid en uiteraard de montage! En dit allemaal met je eigen smartphone! 

Tijdens dit zomeratelier van 28 tot en met 31 augustus krijg je de kans om dansfrasen te leren, je eigen choreografie te maken, video’s en geluid op te nemen en leer werken met film- en geluidsbewerkingenssoftware! Daarbovenop krijgt je Engelse skills een extra boost want de twee toppers die jullie zullen begeleiden bij het maken van jullie eigen dansfilm zijn Rosslyn Wythes en James Hogan.

Rosslyn leert je repertoire van Canon For One en deelt paradoxen die ze gebruikt om te choreograferen, om ons te helpen ontsnappen aan de grenzen van wat we voor mogelijk houden. James zal zijn muzikale en technische kennis delen om te leren over de verbanden tussen geluid en beeld, over creatief zijn met alle technologie die we om ons heen hebben, en hoe die kunnen gebruiken.

Beluister hier het interview met Rosslyn bij Radio Quindo!

Inschrijven kan tot en met maandag 17 juli 2023.

Rosslyn Wythes is een Australische hedendaagse danschoreografe die in België woont. Ze heeft werk gepresenteerd in Australië, België, Oostenrijk en Canada. In 2021 heeft ze de Creative Living for Dancers Award ontvangen die het startpunt was voor haar onderzoek naar canon. Rosslyn zal paradoxen en tegenstrijdigheden uit haar eigen choreografische praktijk delen die jullie samen kunnen onderzoeken.

James Hogan is een geluidsontwerper en muzikant uit Melbourne (Australië) die in Brussel woont. Zijn werk gaat over de relatie tussen geluid en ruimte. Met een achtergrond in creatief schrijven en performance wil James verhalen creëren voor de luisteraar in zijn soundscapes die gemanipuleerde samples en percussie bevatten. James zal zijn muzikale en technische kennis delen om te leren over de verbanden tussen geluid en beeld, over creatief zijn met alle technologie die we om ons heen hebben, en hoe die op een praktische manier te gebruiken.

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
Rosslyn Wythes & James Hogan
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: