Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Open Call Manon Avermaete

Auditieworkshop voor creatie met Manon Avermaete

Elk jaar biedt Passerelle de kans aan jonge amateurdansers om samen met  een professionele choreograaf te werken.
In 2020 gaat Passerelle in zee met Manon Avermaete voor een creatie in Genk. Ter kennismaking met haar bewegingstaal organiseert Passerelle  een auditieworkshop.

Na deze workshop worden een aantal dansers geselecteerd die zich willen engageren voor dit artistiek traject. De creatieperiode wordt in overleg met de dansers bepaald.
De voorstellingen zijn gepland op 5-6-7 november 2020  in BUDASCOOP Kortrijk en op 28 november in C-mine Genk.

Voor meer info of vragen mail naar info@passerellevzw.be

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
Manon Avermaete

Manon Avermaete komt uit Antwerpen en studeerde in 2007 af aan de Theaterschool Amsterdam waar ze een opleiding Moderne theaterdans volgde. Tijdens en naast haar studies werkt ze aan eigen choreografieën. ‘What the water feels like to the fishes’ is het eerste stuk dat ze kan tonen buiten de schoolmuren. Het wordt geselecteerd voor de Uitmarkt in Amsterdam en zorgt voor het startschot van haar werk als choreograaf. Samen met Paulien Truijen richt ze haar eigen dansgezelschap Cie.Woest op. Met Woest legt ze haar focus voornamelijk op het maken op locatie met o.a. Leaving Normal, Lucky Shots en Balancing Bodies. In deze voorstellingen is Manon steeds op zoek naar een nieuwe relatie met haar publiek. Sinds 2016 bouwt Woest haar expertise veld uit door steeds meer te werken voor een jong publiek. Wat haar taal typeert is het mengen van verschillende kunstvormen en het zoeken naar humor in haar bewegingstaal. Leesbaar en verteerbaar!

Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: