Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Open Call: Vera Tussing

Passerelle nodigt Vera Tussing uit voor een nieuwe danscreatie in 2023. 

Hiervoor zijn we opzoek naar 5-6 jongeren die zich willen bezighouden met het onderwerp tactiliteit, collectiviteit en instemming. Samenwerken en communiceren met andere d.m.v improvisatie en vast materiaal speelt een grote rol hierin. 

Vera Tussing haar creatieve processen, voorstellingen en installatie zijn gedreven door haar interesses in dans, beweging, perceptie, de zintuigen, lichamelijk ervaringen, collectiviteit en toestemming. Ze studeerde aan de London Contemporary Dance School en heeft gewerkt als danseres, director en researcher in België, UK en verschillende plaatsen in Europa. 

De creatie periode loopt vanaf april/mei en wordt zo veel mogelijk bepaald in overleg met de geselecteerde dansers.

Zin in een uitdagend project? Heb je dans-, circus-, improvisatie- skills? Ben je geïnteresseerd om samen met andere te werken, dansen en communiceren? 

Op volgende data zullen we repeteren in de C-mine: 21 tem 25 augustus, 28 tem 1 september, 16 & 17 september. De voorstellingen zijn gepland op 2,3,4  november 2023 ( premiere @Budascoop, Kortrijk) en op 11 november (voorstelling @C-mine, Genk)

Schrijf je snel in en kom kennis maken tijdens deze workshop.

In samenwerking met stad Genk en C-Mine.

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
vera tussing
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: