Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

THE HIPHOPTOWER

The Hiphoptower is een spontane samenwerking met Passerelle vzw, The Fam en De Stroate waarbij de Budatoren één week per jaar wordt getransformeerd tot The Hiphoptower.

The Hiphoptower is terug! De vierde editie van The Hiphoptower gaat dit jaar door van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus.

Maandag opent de bar van de The Hiphoptower met dj collectief deckselse deejays die ons zullen voorzien van chille beats. Welkom vanaf 15u30!

HIPHOPKAMPEN (8 – 16 jaar / twee leeftijdsgroepen)

Van dinsdag tot vrijdag telkens van 09u00 – 16u00 organiseren we een hiphopkamp voor deelnemers van 8 – 11 jaar en 12 – 16 jaar. Doorheen de week is er een gevarieerd aanbod aan workshops zoals Breakdance, Hiphop, Graffiti, Beatbox en Rap. Meer info vind je hier.

MASTERCLASSES (vanaf 14 jaar)

Daarnaast is er van dinsdag tot en met vrijdag telkens van 18u-19u30 en van 20u-21u30 een masterclass voorzien. Werk extra hard aan je Hiphop-, Dancehall-, Wackingskills en laat je begeleiden door toptalenten vanuit de dansscene!

Graag vooraf inschrijven. De kostprijs van een dansmasterclass bedraagt €12 voor één masterclass en €20 voor een reeks van twee.

Dansmasterclasses

Woensdag 17 augustus

Vrijdag 19 augustus

En ook… gezellige bar door vzw De Stroate

Tijdens deze week verhuist vzw De Stroate zijn werking en bar naar The Hiphoptower. Los van ons dansaanbod is iedereen welkom iets te komen drinken en te vertoeven in onze gezellige bar op het Buda-eiland.

Dit project is ontstaan uit een spontane samenwerking tussen Passerelle vzw, The Fam en De Stroate.

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
Amber Vanhaerents
Amin Srasra
Saartje Vandecasteele
Yves Herman
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: