Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Workshop met Manuella verzwyvel

Passerelle organiseert in samenwerking met Polydans twee workshops met Manuella Verzwyvel. (Eentje op semi-gevorderd niveau en eentje op gevorderd niveau)

Zij zal haar bewegingstaal en ervaring met jullie delen. Je zal gecoacht worden door haar in een leerrijke en boeiende workshop.

Manuella Verzwyvel begon op haar 8ste aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en later aan de Kunsthumaniora dans te Wilrijk Aan de Artesis Hogeschool Conservatorium Dans behaalde ze haar bachelor dans en volgde de lerarenopleiding. Ze geeft les, stages en workshops in België en Nederland. Als danser stond ze in o.a de productie van Isabelle Beernaert ‘Under my skin’. Ze is freelance danseres voor Roy Julen. Momenteel kent iedereen haar wel als de sterkste danseres uit de finale van So You Think You Can Dance 2015. 
Een niet te missen workshop dus!

Inschrijven op semi gevorderd niveau: https://www.ledenbeheer.be/p/120989#532971-workshop-met-manuella-verzwyvel-semi-gevorderd

Inschrijven op gevorderd niveau: https://www.ledenbeheer.be/p/120989#532966-masterclass-met-manuella-verzwyvel-gevorderd

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
No items found
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: