Dans art workshop

Een DANS ART is een omkaderende workshop rond een dansvoorstelling, die wordt begeleid door de choreograaf of één van de dansers uit deze voorstelling. In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met het bewegingsmateriaal uit de voorstelling. Hierdoor leren ze het dansmateriaal fysiek kennen en kunnen op die manier sterk betrokken naar de voorstelling kijken. Met PIKOH, kunsthumaniora Hasselt, afdeling Dans heeft Passerelle een constructieve en effectieve samenwerking.

De Kunsthumaniora nodigt enkele keren per jaar een gastdocent uit en hiervoor vinden ze vlot hun weg naar Passerelle.  Via een workshop onder het format DANS ART bereiken ze voor hun dansers een variatie aan choreografen en coaches. 

Zo organiseerde we op 24/04/2018 een DANS ART, een omkaderende workshop rond de pompende voorstelling Radical Light van Salva Sanchis. Deze workshop werd begeleid door  danser/choreograaf Peter Savel, die ook zelf in de voorstelling danst.

Een fijne kennismaking met één van de dansers uit de voorstelling én een meerwaarde bij het bekijken van de voorstelling!

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: