I Still Remain

Judith Clijsters

Thematisch op zoek naar een vervolg op ‘Bored to death’ vertaalt Judith samen met componist Patrick Housen en vijf dansers de kracht die zich manifesteert als we ritme durven volgen, voelen en er uiting aan geven. Ze nemen de toeschouwers mee in een polyritmisch spel. De uitdaging bevindt zich in de zoektocht naar verbinding waarin harmonie en flow centraal staat. Wat blijft er over aan het einde van deze emotioneel intense, maar speelse trip? Wat blijft deel van het individu? Wat is deel van de groep?

I Still Remain is een ode aan de verbondenheid die middels spel, dans en muziek rechtstreeks het hart aanspreekt. 

Concept en creatie: Judith Clijsters
Dans en creatie: Benjamin Muller, Femke Legein, Gwen Kiggen, Joke Swennen, Eva-Luna Geebelen
Muziek: Patrick Housen
Lichtontwerp: Raf Wouters
Productie: Passerelle vzw

Judith Clijsters (°1986) studeert af aan the Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK) en gaat daarna onder meer op tournee met Phoenix Dance Theatre (UK). 
Ze maakt ook autonoom werk als choreo- graaf bij C-TAKT, Makershuis Tilburg en DansBrabant. Voor Passerelle maakt ze in 2016 Holding Space. 
Momenteel toert ze met de creaties Deep Sound Experien- ce en Bored to Death (i.s.m. componist Dyane Donck). 

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: