Lezen is een feest!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Naar aanleiding van de jeugdboekenmaand 2021 lanceerden we een oproep naar jongeren om een fragment uit hun favoriete jeugdboek door te sturen. Samen met een choreograaf gingen ze aan de slag om deze tekst om te zetten in beeld, met een filmpje als resultaat. Eén op één werkten danser en choreograaf toe naar een krachtige ‘minute of fame’. Samen met CANON Cultuurcel.

Hier gaat Julie samen met choreografe Yentl de Werdt op zoek naar bewegingstaal geïnspireerd op het boek ‘Sjakie en de chocoladefabriek’.

Samen met Yentl de Werdt, ontdekt en experimenteert Kobe met verschillende versies van zichzelf. Geïnspireerd op het boek ‘George’ (dat aanmoedigt om helemaal jezelf te zijn), doken Yentl en Kobe in een mini-creatie. En wat een pakkend resultaat!

In dit filmpje laat Oona zich samen met choreografe Leen Dewilde inspireren door het boek ‘De keukenprins van Mocano: De grote ontsnapping’.

Laat je reactie na

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

blank

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: