Passerelle deelt kennis @ Bozar

Op vrijdag 10 mei organiseren Lasso en BOZAR samen een meertalige inspiratiedag. Aan de hand van zes rondetafelgesprekken gaan ze dieper in op de uitwisseling tussen kunst en onderwijs.

Lasso is het Brussels netwerk voor cultuurparticipatie en organiseerde op 10 mei 2019 in de Bozar een inspiratiedag met als centrale vraag: Hoe kunnen jongeren volop deelnemen aan educatieve kunstprojecten ? Er werd gekozen voor thema’s zoals duurzaamheid, internationale samenwerking, tools voor creativiteit,  die inspelen op kruisbestuivingen tussen kunst en onderwijs.

Onder de titel ‘van dansprojecten naar duurzaam samenwerken’ zoomde Pol Coussement in op hoe Passerelle telkens inzet om een project om te zetten in iets duurzaams. Dit gaat van kleine insteken als terugkerende projecten, opzetten van samenwerkingen met lokale spelers tot meer structurele participatie van jongeren, begeleiders en huizen.

Inspiratiedag: uitwisseling tussen kunst en onderwijs

Vrijdag 10 mei 2019, 9u30-12u30
BOZAR, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: