Spiegel aan de wand

Vanwege het status van bijzonder jeugdwelzijnswerk, kon de werking van project x blijven doorgaan, zij het wel op een kleinere schaal. Dat dit voor de coaches een arbeidsintensieve periode was, hoeft geen extra uitleg. In volle coronatijden kreeg project x een deugddoende duw in de rug via het Streekfonds West-Vlaanderen en Stad Kortrijk, waarvoor onze oprechte dank.

Een andere kans voor onze werking, bood zich aan via Het Boothuis (Ajko). Danscoach Amin Srasra ging met een aantal jongeren met een migratieachtergrond aan de slag rond de mogelijkheden om via dans jezelf en anderen uit te dagen. Het project kreeg de naam Spiegel aan de wand. De opzet bestond er in de deelnemers te laten proeven van hedendaagse dans. Hedendaagse dans kan namelijk een lastig te begrijpen kunstvorm zijn. Intussen heeft dit kort traject zijn vruchten afgeworpen. Enkelen van het Boothuis maakten intussen de overstap naar de wekelijkse repetities van project op maandagavond. 

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Andere D-Code projecten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: