Schoolproject met BS De Horizon

De oudste leerlingen van Vrije basisschool De Horizon Koolskamp stonden op donderdag 28 april, onder leiding van danscoach Amin Srasra op het podium van Cultuurkapel De Schaduw te Ardooie.
Ze brachten een dansant toneelstuk met als titel “De dictatuur van de weegschaal”.

“(Danscoach) Amin kreeg de groep snel aan het bewegen. Er kon gericht naar het toneelstuk gewerkt worden, zonder te belerend te zijn. De gasten konden al dan niet ingaan op bepaalde suggesties. Amin kende de groep in een mum van tijd. Hij had oog en gevoel voor kinderen die het wat moeilijk hadden.
Dat vond ik bijzonder knap en deugddoend!”

– Leerkracht 6de leerjaar, Johan

Fotograaf: Luc Depreitere

Ik ben zeer tevreden over hoe het project is gelopen. Een zeer grote, maar aangename groep.
Ze stonden open voor feedback en ik kon mijn kennis en expertise met hen te delen.”

– Danscoach Amin Srasra

Dit project kwam tot stand met de financiële steun van Cultuurkuur. Zelf ook geprikkeld om een cultuureducatief project in jouw klas op te starten? Bekijk zeker eens de mogelijkheden van het dynamoPROJECT en aarzel niet om ons te contacteren via info@passerellevzw.be of via 056 25 50 77.

Leerkracht Johan heeft alvast volgende boodschap voor andere leerkrachten: “Collega’s die twijfelen of zo’n project eigenlijk wel haalbaar is, moeten echt overtuigd worden dat er heel wat ondersteuning mogelijk is op alle vlak! Je staat er echt niet alleen voor.”logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: