Through The Grapevine XS

Een jongerenproject gebaseerd op de voorstelling Through the Grapevine van Alexander Vantournout.

Een jongerenproject gebaseerd op de voorstelling Through the Grapevine van Alexander Vantournout. Tijdens de creatie van dit duet ontstond het idee om een parallelle creatie te maken voor en door jongeren. Onder de vleugels van deze nieuwe creatie dook artistiek medewerker Emmi Väisänen met 12 meisjes tussen 12 en 16 jaar oud de studio in om hun eigen versie te maken van Through the Grapevine.

Through the Grapevine XS is een productie van not standing, Passerelle vzw, Dansstudio Indigo en Theater Malpertuis Tielt. Hierbij een korte video-impressie.

Choreografie: Emmi Väisänen
Gecreëerd met en uitgevoerd door: Lotte Allegaert, Josima Cuvelier, Janelle Dinneweth, Jientse Pattyn, Polly Persyn, Noor Sinnaeve, Odile Skaine, Emma Van D’huynslager, Susan Vande Cavey, Nina Van den Bruel, Louise Vanneste en Isabeau Vermander
Coach: Alexander Vantournhout
Productie: not standing, Passerelle vzw, Dansstudio Indigo en Theater Malpertuis Tielt
I.s.m. Schouwburg Kortrijk en Perplx vzw
Met steun van stad Roeselare en Vlaamse Overheid

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: