Dans is machtig

Dans is machtig! Da’s niet alleen onze overtuiging, dat is ook het project dat we samen met @viveshogeschool en OKAN Athena Kortrijk hebben gerealiseerd! Studenten sociaal werk en leerlingen uit OKAN creëerden samen een toonmoment waarin ze elk een stukje van zichzelf legden.

Bezieler van het project en docent sociaal werk Isabel Steverlynck vertelt in onze Passerellekrant 2023: “Het podium is als een mini-samenleving. Als jongeren samen een dansvoorstelling creëren, dan moeten ze wel communiceren, discussiëren en uiteindelijk overeenkomen, anders gaat het niet. Wat we met dans kunnen losmaken, is een heel krachtige en authentieke verrijking van de theorie.”

Lees hier het volledige artikel!

Met dank aan de financiële steun van KU Leuven de prachtige foto’s door Luc Depreitere en de technische ondersteuning van Ozanette van Eygen

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: