HRTZ

Geïnspireerd door geluidsgolven verbonden aan chakra’s onderzoekt Sandra Delgadillo de bewegingskwaliteiten. Samen met de dansers verkent ze de relatie tussen deze kwaliteiten, emoties en kleuren. In HRTZ combineren de dansers hedendaagse dans en urban op verschillende geluidsfrequenties. 

De voorstelling HRTZ gaat samen met DOWNFALL in première op 31 oktober en 1 en 2 november 2024 in BUDASCOOP Kortrijk en op 9 november 2024 in C-mine. Deze voorstellingen vormen in 2024 samen onze double bill.

De double bill van Passerelle is een jaarlijkse dubbele én blind date met opkomend talent. Met één geniet je van twee danscreaties die voortkomen uit een samenwerking tussen jonge dansers en professionele choreografen.
In HRTZ treden zeven dansers op onder begeleiding van Sandra Delgadillo.

Over Sandra Delgadillo    

Sandra Carolina Delgadillo Porcel is een danseres, choreografe met Boliviaanse roots. Via gevechtssporten, urban en latin arts tkwam ze in contact met hedendaagse dans. Ze danste onder meer bij Sidi Larbi Cherkaoui, Kristzina de Chatêl en Wim Vandekeybus. Sinds 2020 ontwikkelt ze eigen dansprojecten en concepten met ‘Moving Forward Dance Co’. Sandra gelooft sterk in de kracht van kunst en fysieke ontmoetingen als oplossing voor dagelijks racisme en verdeeldheid. 

Met steun van de Vlaamse overheid en in samenwerking met De Schouwburg Kortrijk en C-Mine

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: