HRTZ

Geïnspireerd door geluidsgolven verbonden aan chakra’s onderzoekt Sandra Delgadillo de bewegingskwaliteiten. Samen met de dansers verkent ze de relatie tussen deze kwaliteiten, emoties en kleuren. In HRTZ combineren zeven dansers hedendaagse dans en urban op verschillende geluidsfrequenties. 

De voorstelling HRTZ gaat samen met DOWNFALL in première op 31 oktober en 1 en 2 november 2024 in BUDASCOOP Kortrijk en op 9 november 2024 in C-mine. Deze voorstellingen vormen in 2024 samen onze double bill.

Jaarlijks geeft Passerelle twee nieuwe makers carte blanche. De producties met een eigentijdse choreograaf en een groep enthousiaste jongeren zijn voor het publiek als een blind date. De twee creaties worden gepresenteerd als een double bill, die gegarandeerd voor een boeiende, tweeledige avond zorgt!

Twee uiteenlopende voorstellingen op één avond: dat kan alleen maar dubbel meevallen. Jonge, gretige makers en een eigentijdse choreograaf staan garant voor een niet minder dan boeiende voorstelling, waarover je bij thuiskomst twee keer zoveel kan vertellen!

Credits
Concept en creatie: Sandra Delgadillo
Dans en creatie: Zinte Coekaerts, Emma Drossart, Loeka Haspeslagh, Zana Imbrechts, Gwen Kiggen, Flore Schroyen en Britt Vanhove
Productie: Passerelle vzw
Fotograaf: Siege Dehing

Over Sandra Delgadillo    

Sandra Carolina Delgadillo Porcel is een danseres, choreografe met Boliviaanse roots. Via gevechtssporten, urban en latin arts tkwam ze in contact met hedendaagse dans. Ze danste onder meer bij Sidi Larbi Cherkaoui, Kristzina de Chatêl en Wim Vandekeybus. Sinds 2020 ontwikkelt ze eigen dansprojecten en concepten met ‘Moving Forward Dance Co’. Sandra gelooft sterk in de kracht van kunst en fysieke ontmoetingen als oplossing voor dagelijks racisme en verdeeldheid. 

Met steun van de Vlaamse overheid en in samenwerking met De Schouwburg Kortrijk en C-Mine

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: