I Still Remain

Printvriendelijke versie

Vijf dansers en één muzikant nemen de toeschouwers mee in een polyritmisch en fysiek krachtig spel. De dynamiek die ontstaat is een ode aan tegelijk de verbondenheid en individualiteit.

StillRemain fragements

Concept en creatie      Judith Clijsters
Muziek en creatie        Patrick Housen
Dans en creatie           Benjamin Muller, Femke Legein, Gwen Kiggen, Joke Swennen, Eva-Luna Geebelen
Lichtontwerp                Raf Wouters

Speellijst

7-8-9 november 2019  in BUDACOOP Kortrijk
24 november 2019 in C-mine Cultuurcentrum Genk
30 november 2019 in De Zeepziederij  Bree

Judith Clijsters creëert deze zomer samen met 5 dansers I Still Remain in C-Mine Cultuurcentrum Genk.

I Still Remain is een ode aan de verbondenheid die middels dans en muziek rechtstreeks het hart aanspreekt. Vijf dansers en één muzikant nemen de toeschouwers mee in een polyritmisch spel. Een fysiek krachtig spel dat ontstaat door de dynamiek binnen deze groep. De uitdaging bevindt zich in de zoektocht naar verbinding waarin harmonie en flow centraal staat. Wat blijft er over aan het einde van deze emotioneel intense, maar speelse trip? Wat blijft deel van het individu? Wat is deel van de groep?

I Still Remain - workinprogress

Judith Clijsters studeerde aan de Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK), toerde met Phoenix Dance Theatre (UK) en maakt autonoom werk als choreograaf/danser bij C-TAKT, Makershuis Tilburg en DansBrabant. Haar werk was onder meer te zien op Festival Cement, Le Guess Who?, MHKA en ccBerchem in Antwerpen en reisde met Moving Futures festival door Nederland. Momenteel toert ze haar ervaringsgerichte voorstelling Deep Sound Experience en Bored To Death (i.s.m. componiste Dyane Donck).
Judith maakte voor Passerelle al eerder de fysieke voorstelling Holding Space.

 

Lees hier het interview met Judith Clijsters en Benjamin Muller.

neen