Nieuw

Voor organisaties (boek deze activiteit)

Dansfilm

Passerelle maakte het voorbije jaar maar liefst vijf dansfilms, in samenwerking met onder anderen zeven Limburgse CC’s, Concertgebouw BruggeDanspuntfABULEUSStad Leuven, BUDA Kunstencentrum en  C-mine cultuurcentrum.

De poëtische dansfilm Au Suivant, door Bérengère Bodin en Philippe Piffet, is een ode aan de jeugd die schittert en aan het vuur dat jongeren bezielt. 

Moteur Synchrone, van Stanislav Dobák & Jamie Lee, zet je dan weer aan het denken. Verliezen we onze band met de natuur, en worden we pionnen in een systeem?

Het artistieke traject LOUD, geleid door Zoe Demoustier, stelt thema’s als discriminatie en polarisatie centraal. Het resultaat is een kleurrijke film met een sterke boodschap. 

In Re’Onna leerden zeven Genkse meiden via hedendaagse dans hun talenten ontdekken, onder leiding van Valentina Nigro. Vanzelfsprekend was het niet. Diren Agbaba legde het proces vast op film.

In 2023 werkten we samen met choreografe Philomène Authelet en regisseur Charlotte Joanna Vercruysse. P.L.A.Y. is een speelse kortfilm met een diverse groep van jonge performers. In P.L.A.Y. verstrengelen dans, circus, performance en film zich poëtisch in elkaar. 

Niet wat je zoekt?

Misschien is dit niet de workshop of het project dat je wenst te organiseren? Geen nood!

Interesse?

Vul onderstaand formulier in.
Wij contacteren je dan snel! 

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: