Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Moteur Synchrone @Obskuur Ghent Film Festival


Moteur Synchrone
 is een film gemaakt door Stanislav Dobak & Jamie Lee. Het idee voor de film werd aangebracht door Passerelle en is een samenwerking met Danspunt, fABULEUS en zeven Limburgse cultuurcentra. Met 22 jonge dansers konden de makers alvast op een pak energie rekenen. Voeg daar de fascinerende locatie van CC Muze op de oude mijnsite aan toe en je krijgt een heel bijzondere dansfilm.

En dat heeft ook Obskuur Ghent Film Festival opgemerkt! Passerelle is enorm trots dat de film geslecteerd is voor het festival. De film is te zien op groot scherm op 5 oktober om 20u in de Velvet Room (Alpacastraat 29, 9000 Gent).

Tickets zijn gratis en kan je reserveren via deze link.

Concept, script, edit: Jamie Lee
Camera, kleurcorrectie: Stanislav Dobák
Productieassistent: Jacob Ingram Dodd, Britt Lemmens
Coördinator: Elena Decock
Dansers: Merle Duckers, Flore Schroyen, Maud Bervoets, Merel Geenard, Lore Van Holle, Jade Gijsen, Lize Coppens, Joya Vanloffelt, Viebe Goedheid, Febe Nachtegael, Romi Bruggeman, Amber Klockaerts,Lauren Belmans, Amber Vanhoof, Caro Leclere, Charlotte Houben, Keet Van Bon, Lore Theunis, Lore Congedo, Hannes Van Borm en Sara Cuypers
Locatie: ZLDR Luchtfabriek & CC MUZE Heusden-Zolder
Productie: Danspunt, fABULEUS, Passerelle en de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
No items found
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: