Dansfilm P.L.A.Y. / PLAY

Passerelle maakte het voorbije jaren maar liefst vier dansfilms, in samenwerking met onder anderen zeven Limburgse CC’s, Concertgebouw BruggeDanspuntfABULEUSStad Leuven en C-mine cultuurcentrum.

En we beginnen in 2023 aan een nieuw avontuur samen met choreografe Philomène Authelet en regisseur Charlotte Vercruysse

In de volgende fictie kortfilm experimenteren we met wat het betekent om op te treden, bekeken te worden en naar jezelf te kijken. Tegelijk maken jullie samen een choreografie waarin we zowel solo als in groep bewegingen verkennen. 

Benieuwd? Op 5 november 2023 rollen we de rode loper uit voor de première van P.L.A.Y. in Kortrijk!

Beelden eerste auditieworkshop

Bekijk hier enkele ruwe beelden!

Over regisseur Charlotte Vercruysse & choreografe Philomène Authelet

Charlotte rondde in 2022 haar master Audiovisuele Kunst af aan Kask. Als hobby doet ze aan acrobatiek en heeft ze een passie voor circus en beweging.In haar bachelor- en masterprojecten deed ze al onderzoek naar hoe circus en performance vermengd kunnen worden met film.

Philomène is een danseres en acrobate met een passie voor beeldende kunst. Ze denkt in beweging en speelde in meerdere dans- en circusgezelschappen, onder andere met Alexander Vantournhout.

Met de steun van Vlaanderen en Danspunt

logo passerelle 2021

Passerelle is een door Vlaanderen structureel erkende cultuureducatieve organisatie die kinderen en jongeren stimuleert om zich via dans, beweging, expressie en performance artistiek en persoonlijk te ontplooien.

Laatste berichten

Volg ons op Facebook

Hoe kunnen wij je helpen?

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: